Generični filtri

Lufthansina koda za popust in kuponi junij 2024

Z izkoriščanjem teh kuponov in promocij lahko potniki izkusijo izjemne storitve in udobje, po katerih je znana Lufthansa, hkrati pa uživajo v odlični vrednosti za... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 0 - 0 glasov
15%
 • 89

15% Lufthansina promocijska koda za izbrane lete

Januar 31, 2025 GLEJ KODO 9SN7
€75
Marec 30, 2025 GLEJ KODO 737U

Kje lahko najdete Lufthansine kode za popust

Veljavna Lufthansina koda za popust vam bo takoj zagotovila popust na ceno leta, ki ga želite rezervirati danes. Včasih ga lahko dobite neposredno na Lufthansini strani v razdelku s promocijami ali na naši namenski Lufthansini strani, obstajajo pa tudi drugi dobri načini, da dobite Lufthansine kode za popust, veljavne še danes.

Najboljši načini za pridobitev kod za popust Lufthanse

 • Obiščite uradno spletno mesto Lufthanse in na domači strani poiščite razdelek »Ponudbe« ali »Deals«.
 • Lahko pa se prijavite na Lufthansino glasilo in prejemate obvestila o kodah za popust neposredno v svoj nabiralnik.
 • Spremljajte Lufthanso na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter in Instagram.
 • Bodite pozorni na promocijska e-poštna sporočila ali oglase družbe Lufthansa.
 • Nekatera spletna mesta tretjih oseb prav tako zbirajo in delijo Lufthansine kode za popust, zato bi bilo morda vredno preveriti tudi te.
Promocijska koda Lufthanse

Katere vrste promocijskih kod ponuja Lufthansa

Obstaja nič manj kot 6 vrst Lufthansinih kod za popust, s katerimi lahko dobite boljšo ceno, nadgradnjo, bonuse ali milje v programu nagrajevanja Miles & More. Spodaj na kratko pojasnjujemo, katere vse vrste Lufthansinih kod za popust so zdaj na voljo.

Vse vrste Lufthansinih kod za popust

 • Koda za popust: Ta vrsta kode za popust ponuja določen odstotek ali znižan znesek skupne cene rezervacije leta Lufthansa. Uporabite ga lahko med postopkom plačila na spletni strani ali mobilni aplikaciji Lufthanse.
 • Koda spremljevalca: S to vrsto promocijske kode lahko stranke na svoj let Lufthanse pripeljejo spremljevalca po znižani ceni. Popust običajno velja za spremljevalno vozovnico ob rezervaciji skupaj z glavno potniško vozovnico.
 • Koda za nadgradnjo: Lufthansa občasno ponuja promocijske kode, ki strankam omogočajo nadgradnjo svojega sedeža ali razreda storitve po znižani ceni. To lahko zagotovi bolj udobno in razkošno potovalno izkušnjo po nižji ceni.
 • Koda za brezplačno prtljago: ta vrsta promocijske kode daje strankam pravico do brezplačne dodatne prtljage na letu Lufthanse. To je lahko odličen način, da prihranite denar pri pristojbinah za prtljago in potujete z več udobja.
 • Koda za kilometrino: Lufthansin program za pogoste potnike, Miles & More, pogosto ponuja promocijske kode, ki članom omogočajo, da pridobijo dodatne milje na svojih letih. Te kode lahko vnesete med postopkom rezervacije, da zagotovite, da se dodatne milje pripišejo na račun člana.
 • Koda za dostop do salona: Lufthansini saloni zagotavljajo udobno in ekskluzivno okolje, kjer se lahko potniki sprostijo pred letom.
 • Občasno so na voljo promocijske kode, ki strankam omogočajo dostop do teh salonov po znižani ceni ali celo brezplačno.
Koda kupona Lufthansa

Pravila uporabe promocijske kode Lufthansa

Če želite zdaj pridobiti popust s promocijsko kodo Lufthanse, morate upoštevati določena pravila za njeno uporabo. V večini primerov bo neupoštevanje teh pravil povzročilo razveljavitev uporabljene promocijske kode Lufthanse.

5 pravil za uporabo promocijske kode Lufthanse

 • Prepričajte se, da je kupon veljaven in da ni potekel.
 • Pozorno preberite pogoje, povezane s kuponom.
 • Uporabite kupon v navedenem roku.
 • Prepričajte se, da izpolnjujete morebitne zahteve glede minimalne porabe, če so na voljo.
 • Za vsa dodatna vprašanja ali pojasnila se obrnite na službo za pomoč strankam Lufthanse.
Lufthansina koda za popust

Trenutne Lufthansine promocije in kode za popust

Če veste, katere so najnovejše Lufthansine promocije in kode za popust, veste, katero uporabiti za svojo rezervacijo, da boste vedeli, kakšen popust lahko dobite. Med najnovejšimi promocijskimi ponudbami Lufthanse so 50% popust na določene lete (poslovni razred), 10% popust na letalske karte za določene mednarodne destinacije in 25% popust na letalske karte za otroke do 12 let.

10 najnovejših Lufthansinih promocijskih kod in ponudb za popust

 • 50% popust na lete v poslovnem razredu na izbrane evropske destinacije.
 • 30% popust na lete v ekonomskem razredu v Azijo.
 • Brezplačna oddana prtljaga na vseh letih, rezerviranih v 48 urah.
 • 20% popust na lete v Južno Ameriko ob uporabi promocijske kode "LHSALE20".
 • Brezplačen dostop do Lufthansinih salonov za potnike v poslovnem razredu.
 • 10% popust na lete v Afriko za člane Miles & More.
 • Posebne cene vozovnic za študente, ki potujejo v Evropo.
 • 25% popust na lete v Avstralijo za družine, ki potujejo z otroki, mlajšimi od 12 let.
 • Ekskluzivni popusti na najem avtomobila in hotelske rezervacije pri Lufthansinih potovalnih partnerjih.
 • Dodatne bonus milje za lete, rezervirane v promocijskem obdobju.
Koda vavčerja Lufthanse

Letne promocijske akcije, ki jih ponuja Lufthansa

V okviru praznične ponudbe ponujajo posebne popuste na izbranih letih v prazničnem času. Potniki lahko uživajo v znižanih cenah vozovnic do različnih destinacij po vsem svetu. Poleg tega ponuja brezplačne nadgradnje v poslovni razred na izbranih poteh, kar potnikom ponuja bolj udobno in luksuzno potovalno izkušnjo.

Lufthansine poletne promocije

Izkoristite znižane cene vozovnic do izbranih destinacij v poletni sezoni. Rezervirajte zdaj in si zagotovite svoje sedeže!

Lufthansina zimska čudežna dežela

Raziščite čarobne zimske destinacije s posebnimi ponudbami letov in paketov. Ne zamudite te časovno omejene promocije!

Lufthansin poslovni razred Bonanza

Izboljšajte svojo potovalno izkušnjo z ekskluzivnimi ponudbami vozovnic v poslovnem razredu. Doživite razkošje in udobje kot še nikoli prej.

Lufthansina družinska zabavna promocija

Načrtujte nepozabne družinske počitnice z odličnimi ponudbami za lete in namestitev. Izkoristite družinam prijazne storitve in objekte.

Lufthansa City Break ponudbe

Odkrijte živahna mesta s promocijami Lufthansa city break. Uživajte v nizkih cenah in raziščite nove destinacije.

Lufthansini študentski popusti

Študentje lahko sedaj potujejo ceneje z našimi posebnimi popusti. Izkoristite to ponudbo in med študijem raziskujte svet.

Lufthansin program Miles & More

Zaslužite dodatne milje in uživajte v ekskluzivnih ugodnostih z našim programom pogostih potnikov. Prijavite se zdaj in začnite prejemati nagrade na svojih letih.

Potovalne ponudbe skupine Lufthansa

Potujete v skupini? Izkoristite promocije Lufthansinih skupinskih potovanj in uživajte v znižanih cenah za celotno zabavo.

Lufthansine zimske promocije

To zimo lahko stranke izkoristijo znižane cene vozovnic na različne destinacije po vsem svetu. Promocije vključujejo znižane cene vozovnic v ekonomskem in poslovnem razredu. Poleg tega Lufthansa ponuja prilagodljive možnosti rezervacije, ki strankam omogočajo spremembo datumov potovanja brez dodatnih stroškov. Te promocije so na voljo le omejen čas, zato stranke spodbujamo, da rezervirajo svoje lete čim prej.

Promocije Lufthanse za valentinovo

Lufthansa ponuja številne posebne ponudbe za valentinovo, ki vam bodo pomagale praznovati ta poseben dan s svojo ljubljeno osebo. Te ponudbe vključujejo: popuste na lete do 50% na letih do izbranih destinacij po vsem svetu.

Lufthansine posebne ponudbe za hotele

Lufthansa je sodelovala s številnimi hoteli po vsem svetu, da bi ponudila posebne ponudbe za valentinovo. Popusti za najem avtomobila: Lufthansa ponuja popuste do 20% o najemu vozil na izbrane destinacije. Lufthansina promocijska koda

Pogosta vprašanja o Lufthansi

Ali Lufthansa ponuja kode za popust?

Trenutno obstajata 2 kodi za popust in promociji, ki bosta delovali za Lufthanso junija 2024, najboljši kupon pa ponuja 75 € popusta.

Kateri so najnovejši kuponi in kode za popust za Lufthanso?

Trenutno so za Lufthanso na voljo naslednje kode za popust in promocijske ponudbe

Ali obstajajo kakršne koli omejitve ali omejitve pri uporabi kod za popust LUFTHANSA?

Da, morda obstajajo omejitve glede uporabe kod za popust. Ti lahko vključujejo datume poteka, minimalne zahteve za nakup ali posebne datume potovanja. Pomembno je, da natančno preberete določila in pogoje, povezane s posamezno kodo za popust.

Ali je mogoče kode za popust LUFTHANSA kombinirati z drugimi promocijami ali ponudbami?

V večini primerov kod za popust ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami ali ponudbami. Vendar je vedno priporočljivo preveriti določila in pogoje vsake kode za popust, da potrdite morebitne omejitve.

Kako dolgo veljajo kode za popust LUFTHANSA?

Obdobje veljavnosti kod za popust se lahko razlikuje. Nekatere kode za popust imajo lahko določen datum poteka, druge pa lahko veljajo določeno časovno obdobje. Pomembno je, da preverite pogoje in določila vsake kode za popust za njeno določeno obdobje veljavnosti.

Ali je mogoče kode za popust LUFTHANSA uporabiti za kateri koli let?

Kode za popust se običajno lahko uporabljajo za kateri koli let, ki ga ponuja Lufthansa, ob upoštevanju kakršnih koli omejitev, določenih v določilih in pogojih posamezne kode za popust.

Ali je mogoče kode za popust LUFTHANSA uporabiti za več rezervacij?

Uporaba kod za popust za več rezervacij se lahko razlikuje glede na določila in pogoje posamezne kode za popust. Nekatere kode za popust so lahko omejene na enkratno uporabo, medtem ko druge dovoljujejo večkratno uporabo v določenem časovnem obdobju.

Ali lahko dobim vračilo denarja za rezervacijo s kodo za popust LUFTHANSA?

Za politike vračila kupnine za rezervacije s kodami za popust veljajo pogoji in določila posamezne kode za popust. Pomembno je, da pregledate pravilnik o vračilu, povezan s posebno kodo za popust, uporabljeno za vašo rezervacijo.

Kako dodati promocijsko kodo Lufthanse

Če želite leteti z nemško letalsko družbo Lufthansa, ne pozabite dodati promocijske kode, preden rezervirate let. Dodajanje Lufthansinega kupona je možno na ta način:

 • 1
  Izberite odhodna in ciljna letališča ter datume potovanja.
 • 2
  Kliknite na besedilo "Economy, 1 traveller".
 • 3
  V oknu, ki se odpre, lahko izberete razred leta, število potnikov, na desni strani pa vidite polje z besedilom Dostopna koda. Tukaj ne vpišite promocijskega kupona, kliknite na gumb Nadaljuj.
 • 4
  Kliknite na gumb "Išči lete" in izberite možnost leta, ki vam ustreza.
 • 5
  Izpolnite podatke o potnikih in pojdite na način plačila.
 • 6
  Izpolnite Lufthansin kupon v predvideno polje, kjer je na voljo, in zaključite rezervacijo leta.

Trenutne kode za popust in ponudbe za Lufthanso

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 2
🎇️ Kode za popust 2
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 75€ popusta
🆕 Najnovejši kupon 15% Popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 12 junij 2024

Najboljše kode kuponov za Lufthanso

Lufthansina KODA Lufthansa OPIS PONUDBE POTEČE
ZEJQPO829SN7 15% Lufthansina promocijska koda za izbrane lete Januar 31, 2025
ZBTBNG4G737U 75 € Lufthansina promocijska koda za mednarodne lete Marec 30, 2025

Kuponi in ponudbe trgovin, podobnih Lufthansi

 • 1

Hotels.com do 10% promocijska koda

Julij 25, 2025 GLEJ KODO TELS
 • 2

Koda kupona na VRBO.com: 50 USD popusta za najmanj 3 nočitve

Julij 23, 2025 GLEJ KODO WEEK
 • 2

Promocijska koda za 20 EUR na LastMinute.com naslednje potovanje naročilo v aplikaciji

Julij 25, 2025 GLEJ KODO 20UK
 • 1

KKDAY.com koda kupona: do 50% popust na izbrane artikle

Junij 5, 2025 GLEJ KODO 0SHD
 • 10

10% promocijsko kodo na LOT.com

Junij 11, 2025 GLEJ KODO EK24

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

루프트한자 - 나무 위키

https://namu.wiki/w/%EB%A3%A8%ED%94%84%ED%8A%B8%ED%95%9C%EC%9E%90
노선에서 코드셰어를 걸고 있다. 프랑크푸르트 암마인 국제공항에는 1등석 전용 터미널까지 세워서 공격적...에어버스를 적당 히 섞어 쓰는 데 비해, 루프트한자는 상대적으로 에어버스의 비중이 커서 핀란드의...

에어부산 – 나무위키

https://namu.wiki/w/%EC%97%90%EC%96%B4%EB%B6%80%EC%82%B0
항공(루프트한자), 바닐라 에어/피치 항공(전일본공수)의 관계와 비슷하다. 사실 저비용 항공사를 만들어...이유가 없다. 에어부산, 에어서울을 만들고 코드쉐어를 해서 동맹 항공사에 표는 팔아먹고, 코드쉐어...

아시아나·필리핀항공·루프트한자...항공사들의 심쿵 진화

http://www.slist.kr/news/articleView.html?idxno=38124
킷'을 제공한다. ▲여행의 영감을 위한 '도서 문화 상품권' ▲함께하는 여행을 위한 '루프트한자 항공권 할인 코드' ▲지상 여행을 위한 '카카오 블랙 택시 이용 코드' ▲하늘 여행을 위한 '루프트한자...

폴리곤, 셀로에 CDK 사용 제안…드래곤프룻 업그레이드 완료

https://www.btcc.com/ko-KR/coin-news/market-updates/polygon-suggests-using-cdk-for-cello-dragonfruit-upgrade-completed
Op코드 PUSH0을 지원한다”고 밝혔다. '드래곤프룻' 업그레이드는 높은 가스비(전송 수수료) 해소를 위해 영지식 롤업 기반의 솔루 션이 도입된 것이 주된 내용으로 알려졌다. 영지식 롤업은 암호학에서 누군가...

컬처윈도우 문화의창

https://www.culturewindows.com/news/index.php?code=20230717145100_5158&page=8
할인코드 란에 'ICNCNX'를 입력하면 즉시 5%의 운임 할인이 적용된다. 탑승 기간은 오는 12월 28일부터 내년 3월 2일까지다. 더불어 이달 말까지 카카오페이, NH농협카드로 결제 시 최대 2만원 중복 할인되는...

파리 직항vs 경유 어떤게 나아요?

http://sudadot.com/bbs/bbs.php?mode=view&mid=board_rR9C21&id=112232
항공 코드쉐어 에어프랑스 5901( 대한항공이아니라는 큰아쉬움이..) = 직항을 탈경우, 파리-포르투갈...경 유할 경우 파리in 리스본out으로 루프트한자 약100만원입니다 인천-뮌헨-파리 리스본-프랑크푸르트...

Možnosti plačila

PayPal
Bančno nakazilo
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti

Možnosti stika

39, 17 Stycznia Str. 00-906, Varšava, Poljska
lotAirlines
Lotplairlines
LOT
www.lot.com

LOT.com Predstavitev

LOT.com Polish Airlines je ugledna letalska družba s sedežem na Poljskem. Ponuja različne popuste in promocije za stranke, ki svoje lete rezervirajo prek spleta. Ti spletni popusti so na voljo za domače in mednarodne lete. Stranke lahko uživajo znatne prihranke, če izkoristijo te spletne ponudbe. Poleg tega LOT.com Polish Airlines ponuja sistem spletnih rezervacij, ki je enostaven za uporabo, kar strankam omogoča enostavno rezervacijo letov. LOT.com Polish Airlines želi svojim strankam zagotoviti vrednost in zadovoljstvo s temi popusti in izkušnjo spletne rezervacije brez težav.

Politika rezervacije letov LOT.com

Za rezervacije lahko stranke rezervirajo prek spleta na spletni strani LOT.com, prek potovalnih agencij ali po telefonu.

Politika LOT.com za preklic vstopnice

Za preklice se morajo stranke obrniti na službo za stranke. Za rezervacije, opravljene prek spleta, lahko stranke prekličejo v 24 urah brez kazni. Po tem obdobju lahko pride do kazni glede na vrsto vozovnice in preostali čas do datuma potovanja. Pri odpovedih prek potovalnih agencij se morajo stranke obrniti na potovalno agencijo za informacije o politiki odpovedi. Za odpoved po telefonu se morajo stranke obrniti na službo za pomoč strankam in posredovati potrebne podatke za identifikacijo rezervacije. Upoštevajte, da se politika rezervacije in odpovedi lahko razlikuje glede na vrsto vozovnice in pravila izbrane cene. Lot Polish Airlines Kupon
© 2024 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.