Generični filtri

Promocijska koda KIWI za lete junij 2023

S Kiwi postanejo potovanja veliko ugodnejša in ko uporabite promocijsko kodo Kiwi, kupite najcenejši let in prihranite več denarja. Primerjajte možnosti letov pri 480 ponudnikih, rezervirajte... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 4 glasov
Obiščite Store
 • 33

12 USD popusta s promocijsko kodo KIWI.COM

Junij 30, 2023 GLEJ KODO LYOZ
 • 909

Kiwi.com promocijska koda 15 EUR popusta

Avgust 31, 2023 GLEJ KODO 2023
 • ekskluzivna
 • 42

Izkoristite garancijo Kiwi.com in uživajte v vseh njenih prednostih

Januar 31, 2024 OGLEJ PONUDBO
10%
April 30, 2023 GLEJ KODO ES10
 • 264

Pridobite 30 EUR popusta na kiwi.com

Februar 28, 2023 GLEJ KODO IFLY

Trenutne kode za popust in ponudbe za KIWI

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 20
🎇️ Kode za popust 17
📌 Ponudbe 3
➡️ Najboljši kupon 5% popust
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 07 junij 2023

Pogosta vprašanja o KIWI

Ali KIWI ponuja promocijske kode?

Trenutno je na voljo 20 kod za popust in promocij, ki bodo delovale za KIWI junija 2023, in najboljše ponudbe kuponov 5% Popust

Kateri so najnovejši kuponi in kode za popust za KIWI?

Kako dobim promocijsko kodo Kiwi?

Kode kuponov najdete na kiwi.com. Najdete jih lahko tudi na Facebooku, Twitterju ali Instagramu. Naše spletno mesto je glavni vir kuponov. Posebno pozornost posvečamo Kiwi.com popustom.

Kam vnesete promocijsko kodo na Kiwi?

V koraku nakupa na strani kiwi.com kliknite "Ali želite uporabiti kodo kupona?" Po tem v polju "Unovči promocijsko kodo" prilepite kodo in uživajte v prihrankih.

Zakaj moja promocijska koda Kiwi ne deluje?

Promocijska koda Kiwi je praviloma neveljavna, če je potekla ali uporabljena. Upoštevajte, da če ste že uporabili svoj Kiwi kupon, ne boste mogli znova unovčiti iste promocijske kode Kiwi.

Ali je Kiwi.com povračljiv?

Da, potovanje lahko prekličete in zahtevate vračilo denarja prek svojega računa Kiwi.com. Vaše možnosti vračila kupnine bodo odvisne od tega, ali je prevoznik odpovedal vaše potovanje ali če ste odpovedali vi.

Kako uspešno dodati promocijsko kodo na Kiwi.com

Unovčenje kod bonov za prihranek na letih Kiwi.com je zelo enostavno. Samo sledite spodnjim 5 korakom.

 • 1
  V primeru leta izberite letališče odhoda, letališče, kamor želite priti, ter datume odhoda in povratka.
 • 2
  Izberite let, ki vam najbolj ustreza.
 • 3
  Prijavite se za lažjo rezervacijo. Izpolnite kontaktne podatke za vsakega potnika. Izberite eno možnost: kabina ali ročna prtljaga
 • 4
  Izberite vozovnico, izberite, ali želite zaščito pred motnjami, izberite sedež in nadaljujte s plačilom.
 • 5
  Po podatkih za obračun boste našli besedilo "Unovči promocijsko kodo". Kliknite nanjo. V posebno polje vnesete svojo kodo KIWI.com in kliknete gumb Uporabi, da prejmete popust.

Prihranite več s promocijsko kodo Kiwi

Kiwi ponuja naročnikom na novice promocijske kode. Kot naročnik na glasilo boste prvi izvedeli za vse nove ponudbe in prejeli predogled vseh trenutnih promocijskih kod pred vsemi drugimi. Če se želite naročiti na njihove novice, se pomaknite na dno spletnega mesta Kiwi. Ko se naročite, boste videli predogled njihovih najnovejših ponudb, ki jih lahko kopirate in uporabite za popuste ali brezplačne izdelke. Kiwi ponuja tudi študentske popuste. Študentski popust je v obliki a Koda kupona Kiwi. Popust velja do šest mesecev. Ko enkrat uporabite kodo kupona, ni več veljavna. Počakati boste morali do naslednjič, da dobite naslednjega.

Zakaj se odločiti za rezervacijo letov pri Kiwi.com

Flight Kiwi.com vam omogoča iskanje nizkocenovnih letov na več destinacij. Ko izberete mesto in datum odhoda, bo spletno mesto našlo najboljše ponudbe. Išče najcenejše poti med več letalskimi prevozniki, vključno s skupnimi letalskimi prevozniki in manjšimi letalskimi prevozniki. V isti načrt poti lahko dodate tudi cilj ali več ciljev in spletno mesto bo poiskalo najcenejši let, ki je na voljo za vsako etapo. Na primer, lahko letite iz San Francisca v Pariz prek Madrida, nato pa se vrnete v San Francisco prek Londona. Kiwi lahko uporabite tudi za iskanje najboljših letov za vaš načrt poti, če zamudite povezavo.

Kiwi.com je preprost in enostaven za uporabo. Možna je kombinacija letov z drugimi načini prevoza, kot so vozovnice za vlak in avtobus. Na spletnem mestu lahko rezervirate tudi povezovalne lete. Zaradi tega je Kiwi dobra izbira za poti v zadnjem trenutku ali zapletene poti. Vendar morate pred rezervacijo preveriti razpoložljivost določenih letov na tej spletni strani.

Spletno mesto Kiwi.com ponuja dinamično zasnovo, ki olajša primerjavo letov. Kiwijevo iskalno orodje bo samodejno poiskalo najboljše cene za vaše potovanje in vam celo omogočilo, da rezultate prilagodite svojim posebnim potrebam. Ponuja tudi funkcijo obveščanja o cenah, tako da lahko na telefon prejmete pojavna sporočila, ko so na voljo najboljše ponudbe.

 

Prednosti mobilne aplikacije Kiwi

Kiwi vam omogoča ustvarjanje opozoril o cenah in aplikacija vas bo obvestila, ko bodo cene pravilne. Nastavite lahko tudi časovni okvir in prejemate pojavna sporočila prek pametnega telefona. Nastavite lahko tudi cilj in začetno točko. Aplikacija vas bo povezala z vašim ciljem. Če na primer potujete iz Toronta v Milano, lahko ustvarite opozorilo za lete, ki so nižji od polovice cene vašega prvotnega cilja.

Jamstvo Kiwi – kako deluje?

Jamstvo Kiwi.com vam bo pomagalo priti na cilj, če gre kaj narobe na vašem letu. Vendar se morate najprej obrniti na letalsko družbo. Nekatere stranke so zamudile svoje lete, ker niso stopile v stik s Kiwijem ali so se poskušale same spoprijeti s težavo. Preden rezervirate nov let, se morate obrniti na letalsko družbo. V nasprotnem primeru ne boste upravičeni do garancije.

Garancija Kiwi vam omogoča, da se brezplačno vkrcate na naslednji let, če ima vaš let zamudo. Če ima vaš let več kot štiriurno zamudo, vam bo letalska družba povrnila stroške nočitve. Če zamudite povezavo, boste prejeli tudi hrano v vrednosti 10 $.

Najboljše kode kuponov za KIWI

TIP OPIS POTEČE
Koda 12 USD popusta s promocijsko kodo KIWI.COM Junij 30, 2023
Koda Kiwi.com promocijska koda 15 EUR popusta Avgust 31, 2023
Akcija Do 75 % popusta na izbrana potovanja s ponudbami Kiwi.com Januar 31, 2024
Akcija Leti pod 100 € na najbolj priljubljeno destinacijo Januar 31, 2024

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

Možnosti plačila

PayPal
Bančno nakazilo
ApplePay
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Standardna Dostava

Možnosti stika

Kiwi.com sro, Češka republika
+44 20 3769 1878
kiwi.com
/kiwicom247
© 2022 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.