Generični filtri

Koda in kuponi za popust LOT junij 2024

LOT.com z veseljem oznanja uvedbo kuponov in promocij za svoje cenjene stranke. Ti kuponi in promocije so zasnovani tako, da nudijo prihranke in dodatne... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 4.8 - 1 glasujete
 • 10

10% promocijsko kodo na LOT.com

Junij 11, 2025 GLEJ KODO EK24
 • 32

Koda kupona na LOT.com: do 15% popust

Maj 14, 2025 GLEJ KODO ot15
15%
 • 22

Koda za popust LOT Polish Airlines: prihranite 15%

Oktober 31, 2024 GLEJ KODO EK15
10%
 • 29

Koda za popust LOT.com: prihranite 10%

September 29, 2024 GLEJ KODO 2018
20%
 • 35

do 20% popust s to promocijsko kodo LOT.com

Januar 31, 2025 GLEJ KODO MO20

Kje lahko najdete LOT.com kode za popust

Promocijske kode za LOT.com Polish Airline so na voljo prek več komunikacijskih kanalov. Ti komunikacijski kanali so: naročanje na novice, glavna stran LOT.com, spletna mesta s promocijskimi kodami, strani družbenih medijev LOT.com itd. Spodaj smo pripravili seznam načinov, s katerimi lahko pridobite promocijske kode in ponudbe popustov LOT.com.

Tukaj poiščite, kje lahko dobite kode za popust LOT.com

 • Obiščite uradno spletno stran LOT.com.
 • Na spletnem mestu poiščite razdelek »Ponudbe« ali »Promocije«.
 • Preverite, ali so omenjene akcije s kodami za popust v teku.
 • Naročite se na glasilo LOT.com, če želite prejemati posodobitve o razpoložljivih kodah za popust.
 • Sledite LOT.com na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter in Instagram.
 • Bodite pozorni na promocijska e-poštna sporočila ali oglase LOT.com.
 • Obrnite se na službo za stranke LOT.com za informacije o morebitnih trenutnih ponudbah kod za popust.
 • Razmislite o prijavi v program zvestobe LOT.com za ekskluzivni dostop do posebnih ponudb in kod za popust.
Promocijska koda veliko poljskih letalskih prevoznikov

Katere vrste promocijskih kod in popustov ponuja LOT.com

Poleg klasičnih popustov, ki jih ponuja promocijska koda LOT.com ali promocijska ponudba LOT.com, obstaja več vrst popustov, ki jih ponuja ta letalska družba. Da boste lažje ugotovili, katere so, smo spodaj za vas pripravili seznam vseh vrst LOT.com promocijskih ponudb in kod za popust.

Tukaj najdete vse vrste LOT.com kod za popust in promocijske ponudbe

 • Kode za popust: LOT.com Airlines ponuja različne kode za popust, ki jih je mogoče uporabiti med postopkom rezervacije, da prejmete odstotek ali fiksni znesek skupne cene vozovnice. Te kode se običajno distribuirajo prek promocijske e-pošte ali na uradni spletni strani letalske družbe.
 • Kode spremljevalcev: LOT.com Airlines občasno ponuja spremljevalne kode, ki strankam omogočajo, da pripeljejo sopotnika po znižani ceni. Te kode običajno veljajo za določene poti in obdobja potovanja in jih je mogoče unovčiti med postopkom rezervacije.
 • Kode za nadgradnjo: LOT.com Airlines ponuja kode za nadgradnjo, ki jih je mogoče uporabiti za nadgradnjo v višji razred storitev, na primer iz ekonomskega v poslovni razred. Te kode so pogosto na voljo kot del posebnih promocij ali programov zvestobe.
 • Kode paketov: LOT.com Airlines ponuja kode paketov, ki zagotavljajo popuste ali dodatne ugodnosti, ko skupaj rezervirate let in hotel ali let in najem avtomobila. Te kode lahko vnesete med postopkom rezervacije, da prejmete določeno paketno ponudbo.
 • Kode za pogoste potnike: LOT.com Airlines nagrajuje svoje pogoste potnike s posebnimi kodami, ki jih je mogoče uporabiti za unovčenje brezplačnih letov ali nadgradenj. Te kode običajno pridobite tako, da pridobite določeno število milj ali preletite določeno število segmentov z letalsko družbo.
 • Skupinske kode: LOT.com Airlines ponuja skupinske kode za stranke, ki potujejo v skupinah določene velikosti. Te kode ponujajo znižane cene ali dodatne ugodnosti za skupinske rezervacije, kot so prilagodljive možnosti plačila ali namenska podpora za stranke.
 • Promocijske kode: LOT.com Airlines občasno izda promocijske kode, ki jih je mogoče uporabiti za prejemanje popustov ali ekskluzivnih ugodnosti. Te kode so pogosto povezane z določenimi tržnimi akcijami ali partnerstvi in ​​se običajno distribuirajo prek različnih kanalov, kot so družbeni mediji ali oglaševalske akcije.
Koda kupona s poljskimi letalskimi prevozniki

Pravila za uporabo promocijske kode LOT.com

Promocijska koda LOT.com deluje pravilno le, če upoštevate določena pravila uporabe. Spodaj smo pripravili seznam 8 pravil za uporabo kupona LOT.com. Omeniti velja, da uporabo kode za popust LOT.com priporočamo šele po branju teh 8 pravil.

8 pravil za uporabo kode za popust LOT.com

 • Kupon za popust je mogoče uporabiti samo za lete, ki jih izvaja LOT.com Airlines.
 • Kupon je veljaven za enkratno uporabo in ga ni mogoče kombinirati z drugimi popusti ali akcijami.
 • Če želite uporabiti kupon, vnesite edinstveno kodo, ki ste jo prejeli med postopkom rezervacije na spletni strani LOT.com Airlines.
 • Kupon velja za vse tarifne razrede, vključno z ekonomskim, premium ekonomskim, poslovnim in prvim razredom.
 • Znesek popusta bo uporabljen pri skupni ceni vozovnice, vključno z davki in pristojbinami.
 • Veljavnost kupona je omejeno časovno obdobje, kot je navedeno v pogojih.
 • V primeru težav ali vprašanj v zvezi s kuponom se za pomoč obrnite na službo za pomoč strankam LOT.com Airlines.
 • LOT.com Airlines si pridržuje pravico do spremembe ali preklica ponudbe kuponov kadar koli brez predhodnega obvestila.
Koda za popust LOT Polish Airlines

Trenutne LOT.com promocije in kode za popust

Preden rezervirate letalsko vozovnico pri LOT.com Airlines, vam priporočamo, da si ogledate 10 najnovejših LOT.com promocijskih ponudb in kod za popust, da boste vedeli, katero promocijo izbrati in tako pridobili najboljšo ceno za letalsko karto, ki jo želite rezervirati. zdaj.

10 najnovejših LOT.com promocijskih kod in ponudb za popust

 • 50% popust na vse vnaprej rezervirane mednarodne lete.
 • Brezplačna dodatna prtljaga za študente, ki potujejo v Evropo z veljavno študentsko izkaznico.
 • 20% popust na vozovnice v poslovnem razredu za lete med New Yorkom in Varšavo.
 • Kupite enega in prejmite eno brezplačno ponudbo za notranje lete znotraj Poljske.
 • 10% popust na vse lete v Azijo ob rezervaciji preko mobilne aplikacije LOT.com Airlines.
 • Brezplačen dostop do LOT.com Business Lounge za potnike v poslovnem razredu. 15% popust na lete na izbrane evropske destinacije v času izven prometne obremenitve.
 • Brezplačen Wi-Fi med letom za vse potnike, ki potujejo v premium ekonomskem razredu.
 • 25% popust na lete v Varšavo za člane programa zvestobe LOT.com Airlines.
 • Posebne skupinske cene so na voljo za rezervacije 10 ali več potnikov.
Koda bona za poljske letalske družbe

LOT.com letne promocijske kampanje

LOT.com zgodnje promocije

LOT.com Airlines z veseljem oznanja začetek kampanje "Early Bird Promotions". Ta ekskluzivna promocija ponuja strankam možnost, da svoje lete rezervirajo vnaprej in izkoristijo znatne prihranke. Z izkoriščanjem te časovno omejene ponudbe si lahko potniki zagotovijo svoje sedeže po znižanih cenah, kar zagotavlja brezstresno in stroškovno učinkovito potovalno izkušnjo. S široko paleto destinacij, med katerimi lahko izbirate, lahko stranke raziskujejo priljubljena mesta, se sprostijo na dih jemajočih plažah ali se podajo na razburljive pustolovščine. Sodobna letala LOT.com, znana po svoji varnosti in udobju, bodo potnike prepeljala na želene destinacije z največjim udobjem. Poleg tega je predano in strokovno osebje predano zagotavljanju izjemnih storitev, ki zagotavljajo nemoteno potovanje od začetka do cilja. Ne zamudite te neverjetne priložnosti, da prihranite pri naslednjem potovanju z LOT.com Airlines. Rezervirajte lete zgodaj in doživite svet z LOT.com.

Promocije družinskih vozovnic LOT.com

LOT.com Airlines trenutno ponuja promocije družinskih vozovnic, ki so zasnovane tako, da nudijo stroškovno učinkovite možnosti potovanja za družine. Te cene so na voljo za domače in mednarodne lete, kar družinam omogoča raziskovanje različnih destinacij. S promocijami Family Fares lahko družine uživajo v znižanih cenah letalskih vozovnic, zaradi česar je skupno potovanje ugodnejše. Ta ponudba je del zaveze LOT.com Airlines, da naredijo potovanja cenovno dostopna za družine in zagotovijo, da si lahko med raziskovanjem sveta ustvarijo trajne spomine.

LOT.com božične promocije

LOT.com Airlines z veseljem objavlja naše božične promocije. Ponuja ekskluzivne ponudbe za lete na različne destinacije v praznični sezoni. Izkoristite popuste in uživajte v nepozabnih božičnih praznikih. Rezervirajte svoje vozovnice zdaj in izkusite izjemne storitve in udobje, po katerih je znan LOT.com Airlines. Ne zamudite te časovno omejene ponudbe. Za več informacij obiščite spletno mesto ali se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Zimske promocije LOT.com

LOT.com Airlines z veseljem objavlja svoje zimske promocije. Izkoristite posebne ponudbe in uživajte v nepozabnem potovanju. Rezervirajte lete zdaj in si zagotovite znižane cene vozovnic do različnih destinacij. Ne glede na to, ali načrtujete smučarski izlet ali iščete topel oddih, vas LOT.com Airlines pokriva. Razvejana mreža poti zagotavlja priročne povezave in prilagodljive možnosti potovanja. Poleg tega bo vaše potovanje prijetno zaradi storitev svetovnega razreda in udobnega letala. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje novih destinacij ali obisk ljubljenih v zimski sezoni. Rezervirajte svoje vozovnice še danes in izkusite izjemno storitev, po kateri je LOT.com Airlines znan.

LOT.com poletne promocije

LOT.com Airlines z veseljem objavlja naše poletne promocije. Kot vodilni letalski prevoznik v regiji se zavezujejo, da strankam zagotavljajo izjemno storitev in vrednost. Za omejen čas ponujajo znižane cene vozovnic na izbranih poteh, kar vam omogoča, da raziščete nove destinacije ali obiščete ljubljene za delček cene. Poleg tega ponudbe poletnih paketov vključujejo hotelsko nastanitev in znižan najem avtomobila, kar zagotavlja brezskrbno in prijetno potovalno izkušnjo. Ne zamudite teh neverjetnih ponudb, rezervirajte poletni oddih pri LOT.com Airlines še danes in izkusite razliko od letenja z najboljšimi.

LOT.com Black Friday in Cyber ​​Monday promocije

Letalski prevoznik LOT.com z veseljem objavlja neverjetne promocije črnega petka in kibernetskega ponedeljka. Med temi časovno omejenimi dogodki lahko stranke uživajo v ekskluzivnih popustih na lete na številne destinacije. Ne glede na to, ali načrtujete poslovno potovanje ali zaslužene počitnice, je zdaj pravi čas, da rezervirate svoj let pri LOT.com Airlines. Izkoristite neprekosljive ponudbe in veliko prihranite na svoji naslednji potovalni avanturi. Ne zamudite te priložnosti, da izkusite storitve svetovnega razreda za delček cene. Obiščite spletno mesto, če želite izvedeti več o ponudbah za črni petek in kiber ponedeljek. Rezervirajte zdaj in začnite odštevati dneve do vašega naslednjega nepozabnega potovanja z LOT.com Airlines.

Novoletne promocije LOT.com

LOT.com Airlines z veseljem objavlja naše novoletne promocije. Za praznovanje novega leta ponujajo ekskluzivne popuste na izbrane lete na različne destinacije. Ne glede na to, ali načrtujete romantičen pobeg, družinske počitnice ali poslovno potovanje, ima LOT.com Airlines popolno ponudbo za vas. Izkoristite časovno omejene promocije in rezervirajte svoj naslednji let pri nas. Ne zamudite te priložnosti, da prihranite pri potnih stroških. Obiščite našo spletno stran ali se obrnite na našo skupino za podporo strankam, če želite izvedeti več o naših novoletnih promocijah in rezervirati vstopnice še danes. Potujte samozavestno in udobno z LOT.com Airlines. Promocijska koda velikosti poljskih letalskih prevoznikov

Pogosto zastavljena vprašanja o LOT

Ali LOT ponuja kode za popust?

Trenutno je na voljo 7 kod za popust in promocije, ki bodo delovale za LOT junija 2024, in najboljše ponudbe kuponov 20% Popust.

Kaj naj storim, če moja koda za popust LOT.com ne deluje?

Če koda za popust ne deluje, preverite, ali ste jo pravilno vnesli in ali je še vedno veljavna. Če težave ne odpravite, se za pomoč obrnite na službo za pomoč strankam LOT.com Airlines. Posredujte jim podrobnosti vaše kode za popust in vsa prejeta sporočila o napakah za hitro rešitev.

Ali je mogoče LOT.com kode za popust uporabiti za skupinske rezervacije?

Kode za popust imajo lahko omejitve pri uporabi za skupinske rezervacije. Priporočljivo je, da pregledate določila in pogoje vsake kode za popust, da ugotovite, ali jo je mogoče uporabiti za skupinske rezervacije.

Ali je LOT.com kode za popust mogoče kombinirati z drugimi promocijami?

V nekaterih primerih je kode za popust mogoče kombinirati z drugimi promocijami ali ponudbami. Vendar je to odvisno od pogojev posamezne kode za popust. Priporočljivo je, da pregledate posebne podrobnosti kode za popust, da ugotovite, ali jo je mogoče uporabiti v povezavi z drugimi promocijami.

Ali je mogoče LOT.com kode za popust uporabiti za kateri koli let?

Kode za popust imajo lahko določene omejitve, na primer veljajo samo za določene lete, destinacije ali obdobja potovanja. Pomembno je, da natančno preberete določila in pogoje, povezane z vsako kodo za popust, da zagotovite upravičenost.

Kaj so LOT.com kode za popust?

Kode za popust so alfanumerične kode, s katerimi lahko prejmete popust pri nakupih na spletnem mestu LOT.com Airlines.

Ali so LOT.com kode za popust prenosljive?

Kode za popust so praviloma neprenosljive in jih lahko uporablja samo oseba, ki so ji bile izdane. Poskus prenosa ali prodaje kod za popust je v nasprotju z določili in pogoji, ki jih določa LOT.com Airlines.

Kako dodati kodo za popust LOT

Če želite rezervirati let s poljsko letalsko družbo LOT, uporabite kodo za popust, da dobite najboljšo ceno. Kupon LOT je mogoče uporabiti samo na uradni spletni strani LOT.com, kot sledi:

 • 1
  Izberite odhodno in ciljno letališče, datume potovanja in število potnikov. Ne pritiskajte gumba Iskanje!
 • 2
  Kliknite na besedilo "+ imam kodo za popust".
 • 3
  V polje, ki se odpre, vpišite promocijsko kodo LOT.
 • 4
  Kliknite gumb Iskanje, da vidite razpoložljive možnosti letov, ki že vključujejo popust, ki ga ponuja promocijska koda LOT.com.
 • 5
  Izberite let, ki vam ustreza, in dokončajte svojo rezervacijo še danes na LOT.com.

Trenutne kode za popust in ponudbe za LOT

🛍️ Kategorija Potovanja
🔥 Skupne ponudbe 7
🎇️ Kode za popust 7
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 20% Popust
🆕 Najnovejši kupon 10% Popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 12 junij 2024

Najboljše kode kuponov za LOT

ŠIFRA SERIJE OPIS PONUDBE SKLOPOV POTEČE
LOTEK24 10% promocijsko kodo na LOT.com Junij 11, 2025
lot15 Koda kupona na LOT.com: do 15% popust Maj 14, 2025
ly2018 Najboljša promocijska koda LOT Polish Airlines: dodatno 10% popust za mednarodne lete Julij 31, 2024
BLACKWEEK15 Koda za popust LOT Polish Airlines: prihranite 15% Oktober 31, 2024

Kuponi in ponudbe trgovin, podobnih LOT

 • 1

Hotels.com do 10% promocijska koda

Julij 25, 2025 GLEJ KODO TELS
 • 2

Koda kupona na VRBO.com: 50 USD popusta za najmanj 3 nočitve

Julij 23, 2025 GLEJ KODO WEEK
 • 2

Promocijska koda za 20 EUR na LastMinute.com naslednje potovanje naročilo v aplikaciji

Julij 25, 2025 GLEJ KODO 20UK
 • 1

KKDAY.com koda kupona: do 50% popust na izbrane artikle

Junij 5, 2025 GLEJ KODO 0SHD
 • 39

VUELING.com 20% promocijska koda

Julij 5, 2025 GLEJ KODO VE20

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

© 2024 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.