Generični filtri

Koda za popust in kuponi Zalando

ZALANDO.com je priljubljena spletna trgovina, ki ponuja široko paleto izdelkov, vključno z oblačili, obutvijo in dodatki. Ena ključnih lastnosti ZALANDO.com je uporaba kuponov in... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete
Obiščite Store
15%
 • 405

extra 15% popust s to promocijsko kodo ZALANDO

Maj 31, 2024 GLEJ KODO FT15
15%
Februar 29, 2024 GLEJ KODO ER15
10%
 • 233

10% Zalando promocijska koda za vse

Marec 30, 2025 GLEJ KODO ER15

Trenutne kode za popust in ponudbe za Zalando

🛍️ Kategorija Moda
🔥 Skupne ponudbe 3
🎇️ Kode za popust 3
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 15% Popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 21 februar 2024

Pogosta vprašanja o Zalandu

Ali Zalando ponuja kode za popust?

Trenutno obstajajo 3 kode za popust in promocije, ki bodo veljale za Zalando februarja 2024, in najboljše ponudbe kuponov 15% Popust

Kateri so najnovejši kuponi in kode za popust za Zalando?

Trenutno obstajajo naslednje kode za popust in promocijske ponudbe za Zalando

Ali lahko uporabim več kot eno ZALANDO kodo za popust hkrati?

Načeloma ne morete uporabiti več kot ene ZALANDO kode za popust hkrati. Vendar pa obstaja nekaj izjem od tega pravila. Na primer, kodo za popust lahko uporabite pri prvem naročilu skupaj z drugo kodo za popust.

Kaj se zgodi, če ZALANDO koda za popust ne deluje?

Če koda za popust ZALANDO ne deluje, obstaja več možnosti: Koda za popust je morda potekla. Koda za popust je morda neveljavna. Koda za popust lahko velja samo za določene kategorije izdelkov ali blagovne znamke.

Kje lahko najdem več informacij o kodah za popust ZALANDO?

Več informacij o kodah za popust ZALANDO najdete na spletni strani trgovine. Za pomoč se lahko obrnete tudi na službo za stranke ZALANDO.

Ali lahko uporabim več kot eno ZALANDO kodo za popust hkrati?

Načeloma ne morete uporabiti več kot ene ZALANDO kode za popust hkrati. Vendar pa obstaja nekaj izjem od tega pravila. Na primer, kodo za popust lahko uporabite pri prvem naročilu skupaj z drugo kodo za popust.

Kdaj je najboljši čas za iskanje kod za popust ZALANDO?

Najboljši čas za iskanje kod za popust ZALANDO je naslednji: Zgodnja sezona - ZALANDO pogosto ponuja kode za popust na začetku sezone za promocijo svojih novih zbirk. Med prazniki - ZALANDO ob priložnostih pogosto ponuja kode za popust.

Kako dodati kodo bona ZALANDO

V modni trgovini ZALANDO boste že zdaj s pomočjo promocijske kode dosegli ugodnejšo ceno. Na tej strani izberite najnovejši ZALANDO kupon in ga uporabite:

 • 1
  Dodajte vse, kar želite kupiti zdaj, v svojo virtualno nakupovalno košarico ZALANDO.
 • 2
  S klikom na črn gumb POJDI V TORBICO ponovno vidite, katere izdelke ste dodali in njihove velikosti.
 • 3
  V nakupovalni košarici je pod skupnim plačilom prikazano besedilo "Dodaj kupon (izbirno)". Kliknite nanj.
 • 4
  V polje, ki se odpre, vpišite bon ZALANDO, ki ste ga izbrali na naši strani, in kliknite na gumb IZKORIŠČI.
 • 5
  Takoj, ko se prikaže popust, ki ga ponuja promocijska koda ZALANDO, lahko s klikom na oranžni gumb POJDI NA BLAGAJNO izpolnite podatke za dostavo, izberete način plačila in zaključite naročilo.

Najboljše kode kuponov za Zalando

TIP OPIS POTEČE
Koda extra 15% popust s to promocijsko kodo ZALANDO Maj 31, 2024
Koda 15% Koda bona Zalando Februar 29, 2024
Koda 10% Zalando promocijska koda za vse Marec 30, 2025

Kje lahko najdete kode za popust ZALANDO

Ker na spletnih straneh, ki ponujajo promocijske kode za spletno trgovino ZALANDO, ne najdete vedno pravega kupona ali ponudbe popusta zase, obstaja več načinov, kako lahko pridobite dodatni popust ali promocijsko kodo ZALANDO.

Tukaj odkrijte, kje lahko najdete promocijske kode ZALANDO na spletu

 • Spletna stran ZALANDO: ZALANDO na svoji spletni strani pogosto ponuja kode za popust. Te kode najdete v razdelku »Ponudbe«.
 • Novice ZALANDO: s prijavo na novice ZALANDO boste obveščeni o aktualnih ponudbah in akcijah, vključno s kodami za popust.
 • Družbeni mediji: ZALANDO je aktiven na več platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Instagram in Twitter. Trgovina pogosto objavlja kode za popust na teh platformah.
 • Spletna mesta s kuponi: obstaja veliko spletnih mest, ki ponujajo kupone in kode za popust za različne trgovine, vključno z ZALANDO.
 • Facebook skupine: obstaja veliko Facebook skupin, namenjenih kodam za popust. Te skupine so odličen način za iskanje kod za popust za ZALANDO in druge trgovine.
 • Spletni forumi: obstaja veliko spletnih forumov, namenjenih nakupovanju.
 • Ti forumi so še en odličen način za iskanje kod za popust za ZALANDO in druge trgovine.
Promocijska koda Zalando

Katere vrste promocijskih kod ponuja ZALANDO

Poleg popusta dobrodošlice za nove stranke ZALANDO je na voljo več vrst promocijskih ponudb in kod za popust, nekatere med njimi so primerne za vaše spletno naročilo, ki ga želite oddati takoj.

Tukaj so vse vrste kod za popust, ki jih ponuja ZALANDO

 • Koda za popust pri prvem naročilu: ta vrsta kode za popust ponuja a 15% popust na prvo naročilo na spletni strani ZALANDO.
 • Koda za popust za kategorijo izdelkov: ta vrsta kode za popust ponuja popust na določeno kategorijo izdelkov, kot so obutev, oblačila ali dodatki.
 • Koda za popust blagovne znamke: ta vrsta kode za popust ponuja popust na izdelke določene blagovne znamke.
 • Koda za popust na celotno naročilo: ta vrsta kode za popust ponuja popust na celotno vrednost naročila.
 • Koda za popust za člane VIP: ta vrsta kode za popust je na voljo samo za člane ZALANDO VIP.
 • Koda za popust za posebne dogodke: ZALANDO pogosto ponuja kode za popust za posebne dogodke, kot so črni petek, božič ali valentinovo.
 • Naključna koda za popust: ZALANDO včasih ponuja naključne kode za popust, ki jih najdete na spletni strani trgovine, v glasilu ali na družbenih medijih.
Koda kupona Zalando

Pravila uporabe kode za popust ZALANDO

Koda za popust ZALANDO včasih ne deluje zaradi neupoštevanja določenih pravil njene uporabe. Tukaj so 3 najpomembnejša pravila za uporabo kode za popust ZALANDO.

3 pomembna pravila za uporabo kode za popust ZALANDO

 • Promocijske kupone ZALANDO lahko koristite le na spletni strani ZALANDO.com.
 • ZALANDO promocijske kupone je možno koristiti le za določene kategorije izdelkov ali blagovne znamke.
 • Promocijski kuponi ZALANDO imajo lahko omejen čas veljavnosti.
Koda za popust Zalando

Aktualne ZALANDO promocije in kode za popust

Trenutno je na voljo vsaj 5 ZALANDO promocijskih akcij ali kod za popust, ki jih lahko uporabite in verjetno zelo ustrezajo vašemu današnjemu spletnemu naročilu. Spodaj smo za vas pripravili seznam najnovejših ZALANDO kod za popust in promocijske ponudbe.

Zadnje veljavne kode in ponudbe za popust ZALANDO

 • Koda za popust ob prvem naročilu 15%. Koda za popust ponuja a 15% popust na prvo naročilo na spletni strani ZALANDO.com. To kodo je mogoče uporabiti samo enkrat in velja za vse kategorije izdelkov.
 • 20% koda za popust na čevlje. Koda za popust ponuja a 20% popust na obutev iz zimske kolekcije.
 • 15% koda za popust na izdelke Adidas. Koda za popust ponuja a 15% popust na izdelke Adidas iz zimske kolekcije.
 • 10% koda za popust za VIP člane. Člani ZALANDO VIP prejmejo a 10% popust na vse izdelke, brez omejitve porabe.
 • 30% Črni petek koda za popust. ZALANDO bo ponudil a 30% popust na izbiro izdelkov. Koda za popust za to akcijo bo objavljena na spletni strani ZALANDO.com.
 • Valentinovo 25% koda za popust. ZALANDO bo ponudil a 25% popust na izbiro izdelkov. Koda za popust za to akcijo bo objavljena na spletni strani ZALANDO.com.
 • 10% koda za popust pri pošiljanju. ZALANDO ponuja a 10% popust pri pošiljanju za naročila nad 150 USD. Če želite izkoristiti ta popust, morate na blagajni izbrati "Standardni" način pošiljanja.
 • 20% koda za popust na izdelke lastne blagovne znamke ZALANDO.
Koda bona Zalando

Letne promocijske akcije, ki jih ponuja ZALANDO

ZALANDO Black Friday promocijska kampanja

Črni petek je ena največjih promocijskih kampanj na svetu in ZALANDO ni izjema. Vsako leto v novembru trgovina ponuja popuste do 70% na izbiro izdelkov.

ZALANDO Valentinova akcija

Valentinovo je še ena odlična priložnost za varčevanje pri ZALANDU. Vsako leto od 11. do 14. februarja ponuja trgovina popuste do 50% o izbiri izdelkov za ženske, moške in otroke.

ZALANDO Ponudba prvega naročila

Vse nove stranke ZALANDO prejmejo 15% popust na prvo naročilo. Popust velja za vse kategorije izdelkov in ni omejen na količino, ki jo lahko koristite.

ZALANDO Popusti na znane blagovne znamke

ZALANDO redno ponuja popuste na izdelke priljubljenih blagovnih znamk, kot so Nike, Adidas, Puma, Hugo Boss ali Calvin Klein. Popusti lahko dosežejo do 50% in veljajo omejeno časovno obdobje.

ZALANDO popusti na določene kategorije izdelkov

ZALANDO ponuja tudi popuste na določene kategorije izdelkov, kot so obutev, zimska oblačila, poletna oblačila ali obleke. Popusti so lahko do 50% izklopljeni in veljajo omejeno časovno obdobje.

ZALANDO popusti za VIP člane

Člani ZALANDO VIP imajo ugodnosti a 10% popust na vse izdelke, brez omejitve porabe. Če želite postati VIP član, morate na spletni strani ZALANDO.com oddati naročilo v vrednosti najmanj 200 USD.

ZALANDO Popusti za pošiljanje

ZALANDO ponuja a 10% popust pri pošiljanju za naročila nad določenim zneskom. Popust velja za vse načine dostave.

ZALANDO popusti na izdelke lastne blagovne znamke ZALANDO

ZALANDO ponuja a 20% popust na izdelke lastne blagovne znamke ZALANDO, kot so Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius ali Oysho. Popust velja za vse izdelke teh blagovnih znamk.

ZALANDO Božični in novoletni popusti

ZALANDO vsako leto med zimskimi počitnicami ponuja vrsto popustov na širok izbor izdelkov. Popusti lahko dosežejo do 70% in veljajo omejeno časovno obdobje. Nekaj ​​izdelkov, ki so med zimskimi počitnicami znižani: Ženska, moška in otroška oblačila; Obutev; dodatki; Kozmetika.

ZALANDO Cyber ​​Monday promocijska kampanja

Akcija popustov ZALANDO Cyber ​​Monday. ZALANDO vsako leto organizira akcijo popustov Cyber ​​Monday. V okviru te akcije trgovina ponuja popuste do 70% na širok izbor izdelkov. Če želite izkoristiti popuste akcije ZALANDO Cyber ​​Monday, morate oddati naročilo na spletni strani trgovine. Popusti se upoštevajo samodejno, ko zaključite naročilo. Prav tako ste lahko na tekočem z najnovejšimi ponudbami in promocijami ZALANDO, tako da se naročite na glasilo trgovine ali jo spremljate na družbenih medijih.

Kampanja ZALANDO Nazaj v šolo

ZALANDO Back to School je letna promocijska akcija, ki poteka v začetku šolskega leta. ZALANDO v sklopu te akcije ponuja popuste do 50% na širok izbor otroških izdelkov, od oblačil in obutve do dodatkov in šolskih potrebščin. Nekaj ​​izdelkov, ki jih lahko najdete znižano v času akcije ZALANDO Back to School: Oblačila in obutev za otroke vseh starosti; Šolske potrebščine, kot so nahrbtniki, pisala, svinčniki in zvezki; Šolski pripomočki, kot so kape, šali in rokavice; Otroške igrače za bolj zabavno šolo. Promocijska koda Zalando

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

zalando Kupon
https://www.discountscat.com/coupons/zalando.co.uk
nakupovanje? To je precej enostavno. Za pridobitev obiščite Discountscat zalando promo Koda. Nato se vrnite na zalando in napišite kupon Koda na blagajni. Popust bi moral biti uporabljen samodejno. zdaj...
zalando Promocije Koda ali bon Koda
https://promo-code-land.com/zalando-promo-code/
Uporaba vašega naročila promo Koda za shranjevanje 20% at zalando uk – Več kot 5 zalando promo Koda ali na voljo kode kupona. zalando.co.uk strankam omogoča nakup najnovejših stvaritev iz več kot 1,900 svetovnih...
zalando promo Koda 2018
http://cybertraders.biz/zalando-promo-code-2018.html
napis za posebne izdelke concours ecole de gendarmerie ali kategorije, ko uporabljate svoj zalando promo Koda na blagajni (Ex.Newsletter - Sezonske razprodaje ponujajo vaše najljubše blagovne znamke in modo do...
zalando promo Koda finland
http://xmltraining.biz/zalando-promo-code-finland.html
višina pete, vrsta pete, vrsta zapenjanja, priložnost, znamka, cena in več. Kdaj je zalando razprodaja? Ko dosežete 3. korak (Plačilo, vnesite podatke o plačilu in prilepite svoje Koda v "Naredi ...
zalando Promocije Koda
http://www.usingpromocode.com/promo-code/zalando
zalando | Vind jouw dagelijkse fashion boost hier. Online shoppen, en hele hoop inspiratie amp; več. Brezplačna dostava amp; retour NAKUPUJTE ZDAJ1 PROME KODA10% POPUST

Možnosti plačila

PayPal
Bančno nakazilo
ApplePay
Kreditne kartice
Darilna kartica

Možnosti pošiljanja

Courier
DHL / UPS
Standardna Dostava

Možnosti stika

Zalando SE Valeska-Gert-Straße 5 10243 Berlin, Nemčija
@zalando
zalando
zalando
www.zalando.com

ZALANDO Uvod

ZALANDO.com je modna spletna stran, ki ponuja oblačila, obutev in dodatke za moške, ženske in otroke. S široko izbiro in konkurenčnimi cenami je ZALANDO.com postal priljubljena destinacija za modne navdušence. Spletno mesto ima uporabniku prijazen vmesnik, ki olajša navigacijo in iskanje točno tistega, kar stranke iščejo. ZALANDO.com redno ponuja popuste in promocije, s katerimi lahko kupci prihranijo denar, hkrati pa uživajo v visokokakovostnih modnih izdelkih. Ne glede na to, ali potrebujete novo obleko za posebno priložnost ali preprosto želite posodobiti svojo garderobo, je ZALANDO.com zanesljiva in priročna možnost. Ne glede na to, ali iščete klasično črno obleko ali par superg, ZALANDO.com vam bo pomagal. Stran ponuja tudi široko paleto velikosti, kar zagotavlja, da lahko stranke vseh tipov postave najdejo oblačila, ki se jim popolnoma prilegajo. Poleg tega ZALANDO.com ponuja izdelke tako priznanih blagovnih znamk kot tudi nadobudnih oblikovalcev, s čimer strankam omogoča odkrivanje novih in edinstvenih modnih kosov. Kupci lahko izkoristijo sezonske razprodaje, kjer lahko najdejo precejšnje popuste na široko paleto artiklov. ZALANDO.com ponuja tudi posebne akcije skozi vse leto, kot so brezplačna poštnina ali popusti na določene blagovne znamke ali kategorije. Ti popusti strankam omogočajo, da prihranijo denar, hkrati pa uživajo v visokokakovostnih modnih izdelkih. Poleg tega ZALANDO.com ponuja politiko vračil brez težav, kar strankam zagotavlja, da lahko samozavestno nakupujejo.

Politika dostave ZALANDO

Standardna dostava: Če želite biti upravičeni do brezplačne dostave, morate izpolniti minimalno vrednost naročila 29.90 EUR. Če je vaše naročilo nižje od tega zneska, znaša plačilo 4.90 €. Premium dostava: Običajno boste naročilo prejeli v 1-2 delovnih dneh z Premium dostavo po ceni 5,90 EUR. Če se naročite na Plus, ga lahko uporabljate brezplačno. Premium dostava je na voljo od ponedeljka do sobote, razen ob praznikih. Vrhunska večerna dostava : ponuja vrhunsko večerno dostavo v izbranih metropolitanskih območjih po ceni 9.90 EUR. Če se naročite na Plus, lahko to storitev uporabljate tudi brezplačno. Na voljo je od ponedeljka do petka (razen praznikov) in je odvisno od razpoložljivosti. Vsa naročila bodo dostavljena najkasneje naslednji delovni dan med 18 in 30 uro. Izbrana naročila, oddana zjutraj, so lahko dostavljena še isti dan.

Politika vračila ZALANDO

Če izdelek ni to, kar ste želeli, imate 100 dni časa, da vrnete nenošene izdelke – BREZPLAČNO. Zalando kupon
© 2024 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.