Generični filtri

Koda za popust in kuponi ASOS julij 2024

ASOS ponuja različne kupone, promocijske kode in promocije, ki strankam pomagajo prihraniti denar pri spletnem nakupovanju na ASOS.com. To so lahko popusti na oblačila, obutev,... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete
 • 40

Kupon na ASOS.com: do 30% popust na izbrane artikle

 • 28

Koda kupona na ASOS.com: dodatno 30% artikli s popustom prvo naročilo

Junij 13, 2025 GLEJ KODO ASOS
 • 88

ASOS.com do 20% kodo kupona

Maj 9, 2025 GLEJ KODO EEDY
 • 15

Vzemi dodatno 30% promocijska koda na ASOS.com prodajnih artiklih prvega naročila

Junij 14, 2025 GLEJ KODO EEDY
10%
 • 15

Samo za nove stranke. Za prihranek uporabite to promocijsko kodo ASOS 10%

Avgust 31, 2024 GLEJ KODO IEND
10%
 • 15

Promocijska koda ASOS za nove stranke: prihranite 10%

Kuponi so potekli

20%
 • 62

Promocijska koda ASOS za uporabnike aplikacije: 10% dodaten popust

Junij 30, 2024 GLEJ KODO IAPP
30%
 • 34

extra 10% popust s to promocijsko kodo ASOS za izbrane artikle

Januar 31, 2024 GLEJ KODO IEND

Kje lahko najdete kode za popust ASOS

Najprej lahko najdete promocijske kode ASOS tukaj, na tej strani, ki je namenjena promocijskim ponudbam in kuponom za popust ASOS, lahko pa dobite tudi promocijske kode ASOS, če se naročite na glasilo (20% kupon za popust za nove kupce) in seveda obstajajo drugi načini za pridobitev promocijskih kod ASOS. Te metode so razložene v spodnjih vrsticah.

Ugotovite zdaj, kje lahko najdete veljavne promocijske kode ASOS

 • Spletna stran ASOS: ASOS na svoji spletni strani ponuja razdelek, namenjen kuponom in promocijam. Ta razdelek se redno posodablja z novimi kodami za popust.
 • Promocijska e-poštna sporočila ASOS: ASOS pošilja redna promocijska e-poštna sporočila z ekskluzivnimi kuponi in promocijami. Če se želite naročiti na promocijska e-poštna sporočila ASOS, se morate registrirati za račun ASOS.
 • Spletna mesta, ki ponujajo kupone in promocije: Obstajajo številna spletna mesta, ki ponujajo kupone in promocije za različne trgovine, vključno z ASOS. Ta spletna mesta se redno posodabljajo z novimi kodami za popust.
 • Družbena omrežja: ASOS je aktiven na številnih družbenih omrežjih, vključno s Facebookom, Twitterjem in Instagramom. ASOS pogosto objavlja kode za popust na teh družbenih platformah.
 • Spletni forumi in skupine: Obstaja več spletnih forumov in skupin, posvečenih ASOS-u. Ti forumi in skupine so pogosto dober vir informacij o kodah za popust ASOS.
 • Aplikacije za kupone: Obstajajo številne aplikacije za kupone, ki vam lahko pomagajo najti kode za popust za različne trgovine, vključno z ASOS.
 • Programi zvestobe: ASOS ponuja program zvestobe, imenovan ASOS Insider. Člani ASOS Insider imajo dostop do vrste ugodnosti, vključno z ekskluzivnimi popusti.
Promocijska koda ASOS

Katere vrste kod za popust ponuja ASOS

Kode za popust za modnega trgovca ASOS so različnih vrst, vključno s promocijsko kodo ASOS za nove stranke, promocijsko kodo ASOS za naročanje na novice, promocijsko kodo ASOS za obstoječe stranke ali promocijsko kodo ASOS za brezplačno pošiljanje. Spodaj je opis vrst promocijskih kod ASOS, ki so trenutno na voljo.

Vse vrste promocijskih kod ASOS

 • Popusti na izdelke: ASOS običajno pogosto ponuja popuste na svoje izdelke 10%, 20% ali celo 50%. Ti popusti se lahko uporabijo za vse izdelke ali za določeno kategorijo izdelkov.
 • Popusti za nove stranke: ASOS pogosto ponuja a 15% popust na prvo naročilo za nove stranke.
 • Študentski popusti: ASOS ponuja a 10% popust za študente. Če želite biti upravičeni do tega popusta, se morate registrirati za račun ASOS in naložiti kopijo svoje študentske izkaznice.
 • Popusti ASOS Insider: ASOS ponuja vrsto ugodnosti za člane ASOS Insider, vključno z dostopom do ekskluzivnih popustov in promocij pred lansiranjem.
 • Popusti ob priložnostih: ASOS pogosto ponuja popuste za posebne priložnosti, kot so črni petek, kiber ponedeljek, božič ali velika noč.
Koda za popust ASOS

Pravila uporabe promocijske kode ASOS

Običajno je uporaba promocijske kode ASOS preprosta: kopirajte kodo s spletne strani in jo prilepite v ustrezno polje v nakupovalni košarici trgovine ASOS. Pogosto pa popusta ne morete pridobiti, ker ne upoštevate pravil uporabe kode kupona. Spodaj so pravila za uporabo kupona ASOS:

Pravila za uporabo kupona ASOS

 • Kodo kupona morate vpisati v polje "Koda kupona" v nakupovalni košarici.
 • Koda kupona mora biti veljavna in ne sme poteči.
 • Koda kupona ima lahko določene omejitve, kot so: Veljavna je lahko samo za določene izdelke ali kategorije izdelkov. Lahko velja le za naročila določene vrednosti. Velja samo za nove stranke ali člane ASOS Insider.
 • Če koda kupona ne deluje, jo poskusite znova vnesti.
 • Če koda kupona še vedno ne deluje, se obrnite na službo za stranke ASOS.
Promocijska koda ASOS

Trenutne promocije in kuponi za popust ASOS

Trenutne promocijske ponudbe in kode za popust ASOS vključujejo ASOS 15% kupon za popust pri novih nakupih, kupon ASOS za uporabnike mobilnih aplikacij, ki je priložen dodatku 30% popust in kupon za brezplačno pošiljanje ASOS. Spodaj smo za vas povzeli seznam najnovejših promocijskih ponudb in kod za popust, ki so trenutno na voljo za modnega trgovca ASOS.

Najnovejše promocijske ponudbe in kode za popust ASOS

 • 15% popust za nove stranke: vse nove stranke, ki se registrirajo za račun ASOS, prejmejo a 15% popust na prvo naročilo.
 • 30% popust na mobilne aplikacije.
 • 10% popust za študente: študenti lahko prejmejo a 10% popust na vse izdelke ASOS. Če želite izkoristiti ta popust, se morate registrirati za račun ASOS in naložiti kopijo svoje študentske izkaznice.
 • 20% popust na izbrane artikle: ASOS redno ponuja 20% popusti na izbrane artikle. Te popuste lahko najdete na spletni strani ASOS ali v promocijskih e-poštnih sporočilih.
 • Brezplačna poštnina za naročila nad 55 €: ASOS ponuja brezplačno poštnino za naročila nad 55 €.
 • Brezplačna vračila: ASOS ponuja brezplačna vračila za vse izdelke.
 • ASOS Outlet: odlične blagovne znamke do 70% off.
Koda kupona ASOS

Letne promocijske akcije, ki jih ponuja ASOS

Promocijska kampanja ASOS Holiday Shopping

Ta kampanja se začne novembra in traja do decembra ter ponuja ekskluzivne ponudbe in promocije za nakupovanje prazničnih daril. Ne zamudite teh ekskluzivnih popustov in začnite nakupovati na ASOS zdaj.

ASOS "Novoletna" promocijska kampanja

ASOS, priljubljeni spletni modni trgovec, ponuja novoletne popuste. Ta časovno omejeni popust strankam ponuja priložnost, da uživajo v znižanih cenah širokega nabora oblačil in dodatkov. Ne glede na to, ali iščete elegantne obleke, modno obutev ali trendovske dodatke, vas ASOS pokriva. Izkoristite ta popust in posodobite svojo garderobo z najnovejšimi modnimi trendi po ugodnih cenah.

Odlično zimsko znižanje pri ASOS

ASOS ponuja letni zimski popust, ki običajno traja nekaj tednov. Popusti segajo od 20% do 60%, odvisno od izdelka.

Promocijska kampanja ASOS "Spomladanski popust".

Akcija poteka marca in aprila. ASOS ponuja letni spomladanski popust, ki običajno traja nekaj tednov. Popusti segajo od 20% do 50%, odvisno od izdelka.

Promocijska kampanja ASOS "Summer Sale".

Ta akcija se začne junija in ponuja popuste na poletna oblačila, opremo za prosti čas in počitniške potrebščine.

Ponudbe ASOS "Črni petek".

Črni petek je nakupovalni praznik, ki poteka drugi petek v novembru. ASOS tradicionalno ponuja popuste do 70% na črni petek popust na široko paleto izdelkov.

ASOS akcija popustov na znane blagovne znamke

ASOS redno ponuja popuste na izdelke vrhunskih blagovnih znamk, kot so Topshop, adidas in Nike.

Znižane kolekcije ASOS

ASOS redno ponuja popuste do 70% iz prejšnjih zbirk.

ASOS popusti na najnovejše izdelke

ASOS redno ponuja popuste na izdelke, ki so bili pred kratkim izdani. Upoštevajte, da se popusti lahko razlikujejo glede na izdelek in razpoložljivost. Veselo nakupovanje!

Ponudbe ASOS "Cyber ​​Monday".

ASOS vsako leto ponuja popuste za kiber ponedeljek. Ta letni dogodek strankam omogoča nakup izdelkov po znižanih cenah. Popusti veljajo za široko paleto izdelkov, vključno z oblačili, dodatki in obutvijo. Stranke lahko uživajo znatne prihranke pri priljubljenih blagovnih znamkah in slogih. Priporočljivo je, da obiščete spletno mesto ASOS in izkoristite te časovno omejene ponudbe.

Kampanja ASOS "Nazaj v šolo".

Ta akcija poteka v avgustu in septembru in je namenjena učencem in staršem s posebnimi popusti na šolske potrebščine in oblačila. Promocijska koda ASOS

Pogosta vprašanja o ASOS

Ali ASOS ponuja kode za popust?

Trenutno je na voljo 7 kod za popust in promocije, ki bodo delovale za ASOS julija 2024, in najboljše ponudbe kuponov 20% Popust.

Kje najdem kode za popust ASOS?

Kode za popust ASOS najdete na naslednjih mestih:
 • Spletna stran ASOS: ASOS na svoji spletni strani ponuja razdelek, namenjen kuponom in promocijam. Ta razdelek se redno posodablja z novimi kodami za popust.
 • Promocijska e-poštna sporočila ASOS: ASOS pošilja redna promocijska e-poštna sporočila z ekskluzivnimi kuponi in promocijami. Če se želite naročiti na promocijska e-poštna sporočila ASOS, se morate registrirati za račun ASOS.
 • Spletna mesta, ki ponujajo kupone in promocije: Obstajajo številna spletna mesta, ki ponujajo kupone in promocije za različne trgovine, vključno z ASOS. Ta spletna mesta se redno posodabljajo z novimi kodami za popust.
 • Družbena omrežja: ASOS je aktiven na številnih družbenih omrežjih, vključno s Facebookom, Twitterjem in Instagramom. ASOS pogosto objavlja kode za popust na teh družbenih platformah.
 • Spletni forumi in skupine: Obstaja več spletnih forumov in skupin, posvečenih ASOS-u. Ti forumi so pogosto dober vir informacij o kodah za popust ASOS.
 • Aplikacije za kupone: Obstajajo številne aplikacije za kupone, ki vam lahko pomagajo najti kode za popust za različne trgovine, vključno z ASOS.
 • Programi zvestobe: ASOS ponuja program zvestobe, imenovan ASOS Insider. Člani ASOS imajo dostop do vrste ugodnosti, vključno z ekskluzivnimi popusti.

Kaj lahko kupim s kodo za popust ASOS?

Kode za popust ASOS lahko uporabite za nakup katerega koli izdelka na spletni strani ASOS. Vendar imajo lahko nekatere kode za popust določene omejitve, kot so:
 • Lahko velja samo za določene izdelke ali kategorije izdelkov.
 • Lahko velja samo za naročila določene vrednosti.
 • Lahko velja le za nove stranke ali člane ASOS.

Kaj pa, če moja koda za popust ne deluje?

Če vaša koda za popust ne deluje, lahko poskusite nekaj stvari:
 • Preverite, ali je koda kupona pravilno črkovana.
 • Preverite, ali je koda kupona veljavna za izdelke, ki jih želite kupiti.
 • Preverite, ali ima koda kupona določene omejitve, kot je določena vrednost naročila ali kategorija izdelkov.

Kako dolgo velja koda za popust ASOS?

Kode za popust ASOS imajo datum poteka. Rok uporabnosti je vedno naveden na kodi kupona. Če je koda za popust potekla, je ne boste mogli več koristiti.

Kako dodati promocijsko kodo ASOS

Spletni modni trgovec ASOS je ena izmed vodilnih modnih trgovin, ki ponuja dodatne popuste kupcem, ki uporabljajo promocijske kode. Tukaj je opisano, kako uporabite kupon ASOS, izbran na tej strani:

 • 1
  Izberite vse izdelke ASOS, ki jih želite kupiti zdaj, izberite želeno velikost in kliknite DODAJ V TORBICO.
 • 2
  Ko izberete vse, kar želite zdaj kupiti v trgovini ASOS, kliknite OGLEJ TORBO, da ponovno vidite, kaj ste izbrali.
 • 3
  Če je vse v redu in ne želite dodati ničesar več, kliknite na gumb NA BLAGAJNO.
 • 4
  Na naslednji strani se prijavite v svoj račun stranke ASOS ali izberite ustvarjanje novega računa stranke.
 • 5
  Ko ste na strani NA BLAGAJNO, kliknite na eno od besedil "PROMO/ŠTUDENTSKA KODA ALI BON".
 • 6
  Vpišite ASOS kupon v polje "PROMO/ŠTUDENTSKA KODA" in nato kliknite na črn gumb UPORABI KODO. Naročilo zaključite takoj, ko prejmete popust.

Trenutne kode za popust in ponudbe za ASOS

🛍️ Kategorija Moda
🔥 Skupne ponudbe 7
🎇️ Kode za popust 6
📌 Ponudbe 1
➡️ Najboljši kupon 20% Popust
🆕 Najnovejši kupon 10% Popust
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 14 julij 2024

Najboljše kode kuponov za ASOS

KODA ASOS OPIS PONUDBE ASOS POTEČE
N/A Kupon na ASOS.com: do 30% popust na izbrane artikle N / A
GOASOS Koda kupona na ASOS.com: dodatno 30% artikli s popustom prvo naročilo Junij 13, 2025
SPEEDY ASOS.com do 20% kodo kupona Maj 9, 2025
SPEEDY Vzemi dodatno 30% promocijska koda na ASOS.com prodajnih artiklih prvega naročila Junij 14, 2025

Kuponi in ponudbe trgovin, podobnih ASOS

 • 1

DRESINN.com 10% kodo kupona

Julij 31, 2025 GLEJ KODO LEVI
 • 10

Koda kupona TradeINN.com: 5% popust

Julij 31, 2025 GLEJ KODO 7INN
 • 6

extra 10% primerni izdelki s promocijsko kodo na OFF–WHITE.com storewhide

Avgust 22, 2025 GLEJ KODO MPVL
 • 7

FARFETCH.com promocijska koda: do 10% popust

Julij 31, 2025 GLEJ KODO USFF
 • 28

COS.com 20% promocijska koda

Avgust 14, 2025 GLEJ KODO LY20

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

Ralph Lauren 의 5월 프로모션 코드 스타트 ​​– Začetek kupona

https://shopspring.kr/2020/05/12/ralph-lauren%ec%9d%98-5%ec%9b%94-%ed%94%84%eb%a1%9c%eb%aa%a8%ec%85%98-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%8a%a4%ed%83%80%ed%8a%b8-coupon-start/
kupona kods tiek ievadīts pirms pasūtījuma pabeigšanas. Pilnas atgriešanas gadījumā atlaides kupons zaudē savu vērtību. Atlaide kupons neattiecas uz auduma maskām un tālāk minētajiem...

Možnosti plačila

PayPal
Bančno nakazilo
ApplePay
Kreditne kartice
Darilna kartica
Plačilo po povzetju

Možnosti pošiljanja

Courier
DHL / UPS
Standardna Dostava

Možnosti stika

Greater London House, Hampstead Road, London NW1 7FB, Združeno kraljestvo
asos
ASOS_novice
ASOS
www.asos.com

ASOS Predstavitev

ASOS je priljubljena spletna modna trgovina, ki ponuja široko paleto izdelkov za ženske, moške in otroke. Trgovina ponuja oblačila, obutev, dodatke, izdelke za osebno nego in lepoto. ASOS prodaja tako izdelke znanih blagovnih znamk kot izdelke lastnih blagovnih znamk. ASOS ponuja različne promocije, ki kupcem pomagajo prihraniti denar pri nakupih. Te promocije lahko vključujejo popuste na izdelke, brezplačno dostavo in druge ugodnosti.

Politika dostave ASOS

Standardna dostava 6.50 £ ali brezplačna, če porabite več kot 55 £. Dostava naslednji dan 20.50 €.

Politika vračil ASOS

ASOS ima 28-dnevno politiko vračil, kar pomeni, da lahko izdelek vrnete za vračilo v 28 dneh od prejema. Če želite vrniti izdelek, morate v svojem računu ustvariti oznako za vračilo. ASOS. Nato lahko artikel pošljete nazaj na ASOS s predplačniško nalepko za pošiljanje ali pa ga odložite na lokaciji UPS. Promocijske kode ASOS
© 2024 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.