Generični filtri

Koda za popust in kuponi Etsy

Na Etsy lahko kupci izkoristijo različne kupone, vavčerje in promocije pri spletnem nakupu izdelkov. Te ponudbe nudijo možnosti prihranka in povečujejo... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete
Obiščite Store
35%
 • 7

Najboljša promocijska koda Etsy: do 35% popust

December 31, 2025 GLEJ KODO BACK
10%
 • 3

Etsy kupon: prihranite 10%

10%
 • 3

extra 10% popust s to promocijsko kodo Etsy

December 31, 2024 GLEJ KODO kyou

Trenutne kode za popust in ponudbe za Etsy

🛍️ Kategorija Ostalo
🔥 Skupne ponudbe 3
🎇️ Kode za popust 3
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 35% Popust
🚚 Brezplačna dostava NE
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 21 februar 2024

Pogosta vprašanja o Etsyju

Ali Etsy ponuja kode za popust?

Trenutno obstajajo 3 kode za popust in promocije, ki bodo veljale za Etsy februarja 2024, in najboljše ponudbe kuponov 35% Popust

Kateri so najnovejši kuponi in kode za popust za Etsy?

Trenutno obstajajo naslednje kode za popust in promocijske ponudbe za Etsy

Kako najdem kode za popust na Etsy?

Kode za popust na Etsyju lahko najdete prek različnih kanalov. Prodajalci lahko promovirajo svoje kode na svojih prodajnih straneh, računih družbenih medijev ali prek glasil. Poleg tega lahko spletna mesta in blogi, namenjeni deljenju popustov Etsy, ponujajo tudi kode.

Kako uporabim kodo za popust na Etsy?

Če želite uporabiti kodo za popust na Etsyju, preprosto dodajte izdelke v košarico in nadaljujte na stran za dokončanje nakupa. Na desni strani boste našli polje z oznako "Uporabi kodo kupona". Vnesite kodo v to polje in kliknite »Uporabi«. Popust bo veljaven za vaše naročilo.

Ali so kode za popust na voljo za vse trgovine Etsy?

Vse trgovine Etsy ne ponujajo kod za popust. Vsak posamezen prodajalec se sam odloči, ali bo kode ponudil kot promocijsko orodje ali ne. Priporočljivo je, da preverite pravila trgovine ali se obrnete neposredno na prodajalca in se pozanimate o kodah za popust.

Ali obstajajo kakšne omejitve pri uporabi kod za popust na Etsy?

Da, pri uporabi kod za popust na Etsyju obstajajo nekatere omejitve. Nekatere kode imajo lahko minimalne zahteve za nakup ali pa so lahko veljavne samo za določene artikle ali trgovine. Poleg tega kod za popust ni mogoče uporabiti pri nakupih prek aplikacije Etsy.

Kako dolgo veljajo kode za popust na Etsy?

Veljavnost kod za popust na Etsyju se lahko razlikuje. Prodajalci imajo možnost določiti datum poteka za svoje kode, ki lahko traja od nekaj dni do nekaj mesecev. Pomembno je, da pred uporabo kode za popust preverite datum poteka, da se prepričate, ali je še vedno veljavna.

Ali lahko uporabim kodo za popust za obstoječe naročilo?

Na žalost kode za popust ni mogoče uporabiti za že oddana naročila. Kode je treba vnesti med postopkom nakupa, preden je naročilo zaključeno.

Kako dodati kodo kupona Etsy

Na tržnici ročno izdelanih izdelkov Etsy lahko zdaj dostopate do 50% popust z uporabo promocijske kode, kot je ta:

 • 1
  Izberite izdelke, ki jih želite kupiti v spletni trgovini Etsy in po izbiri želenih možnosti kliknite gumb DODAJ V KOŠARICO.
 • 2
  Na naslednji strani, strani nakupovalne košarice, pod seznamom izbranih izdelkov vidite besedilo "Uporabi kode kuponov trgovine".
 • 3
  Po kliku na to besedilo v polje, ki se prikaže, vpišite Etsy kupon in nato kliknite črni gumb Uporabi, da pridobite popust.
 • 4
  Če popust, ki ga ponuja kupon, ne velja, lahko poskusite z drugim Etsy kuponom in preverite, ali je veljaven ali ne.
 • 5
  Ko prejmete kupon s popustom, kliknite črni gumb »Nadaljuj na blagajno«, da dokončate naročilo na Etsyju.

Najboljše kode kuponov za Etsy

TIP OPIS POTEČE
Koda Najboljša promocijska koda Etsy: do 35% popust December 31, 2025
Koda Etsy kupon: prihranite 10% N / A
Koda extra 10% popust s to promocijsko kodo Etsy December 31, 2024

Kje najti kode za popust Etsy

Poleg te strani, kjer vam predstavljamo najnovejše promocijske kode Etsy, obstajajo še drugi načini, da ste obveščeni o najnovejših promocijskih ponudbah Etsy in pridobite veljavne kode bonov Etsy. Spodaj je predstavljen seznam metod, s katerimi lahko pridobite te promocijske kode in popuste.

Poiščite tukaj, kjer lahko najdete promocijske kode Etsy

 • Za trenutne popuste in promocije preverite razdelek »Promocije in promocije« na spletnem mestu Etsy.
 • Prijavite se na glasilo Etsy, če želite prejemati obvestila o prihajajočih razprodajah in ekskluzivnih promocijah.
 • Spremljajte Etsy na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Instagram in Twitter, da boste na tekočem s posebnimi ponudbami in časovno omejenimi ponudbami.
 • Med brskanjem po tržnici Etsy uporabite filter »Cena (od nizke do visoke)«, da preprosto najdete znižane izdelke.
 • Pridružite se forumom in skupinam skupnosti Etsy, da se povežete z drugimi kupci, ki lahko delijo informacije o trenutnih razprodajah in promocijah.
 • Bodite pozorni na praznične razprodaje in sezonske promocije, saj Etsy v teh časih pogosto ponuja popuste.
 • Obrnite se neposredno na prodajalce Etsy in povprašajte o morebitnih trenutnih popustih ali promocijskih kodah, ki jih imajo na voljo.
Koda za popust Etsy

Katere vrste promocijskih kod Etsy in ponudb za popuste so na voljo

Čeprav morda mislite, da je za celotno tržišče na voljo le en razdelek s popusti Etsy in ena ali več promocijskih kod Etsy, stvari niso tako preproste. Obstaja več načinov, kako lahko prihranite, ko želite nekaj kupiti na spletnem portalu Etsy.

Vse vrste kod za popust Etsy in promocijske ponudbe

 • Kode za popust: Etsy.com ponuja kode za popust, ki jih lahko uporabite na blagajni, da prejmete odstotek ali fiksni znesek popusta na celotno nakupno ceno. Te kode so pogosto na voljo med posebnimi promocijami ali v zahvalo zvestim strankam.
 • Kode za brezplačno dostavo: stranke lahko najdejo tudi kode za brezplačno dostavo na Etsy.com. Te kode opustijo stroške pošiljanja, kar strankam omogoča, da uživajo v svojih nakupih brez dodatnih stroškov. Kode za brezplačno pošiljanje so običajno na voljo za omejen čas ali za določene izdelke.
 • Kode darilnih kartic: Etsy.com ponuja kode darilnih kartic, ki jih lahko uporabite kot način plačila na blagajni. Te kode so kot nalašč za darila ali osebno uporabo. Kupiti jih je mogoče v različnih apoenih in jih je mogoče unovčiti na spletnem mestu.
 • Paketni popusti: Nekateri prodajalci na Etsy.com ponujajo paketne popuste, pri katerih lahko stranke kupijo več izdelkov od istega prodajalca po znižani ceni. To je odličen način, da prihranite denar in dobite več vrednosti za svoj nakup.
 • Hitri popusti: Etsy.com občasno izvaja hitre razprodaje, kjer so določeni izdelki omejen čas ponujeni po znižani ceni. Te prodaje so običajno napovedane vnaprej in so lahko odlična priložnost za sklenitev posla.
 • Popusti na razprodajo zalog: stranke lahko najdejo razprodaje na Etsy.com, kjer prodajalci ponujajo znižane cene za določene artikle, da očistijo svoje zaloge. Te razprodaje so odličen način za iskanje edinstvenih predmetov po nižji ceni.
 • Sezonske razprodaje: Etsy.com ponuja tudi sezonske razprodaje, kjer prodajalci ponujajo popuste na izdelke, ki so pomembni za trenutno sezono. To lahko vključuje predmete s praznično tematiko, sezonsko dekoracijo in drugo.
Koda kupona Etsy

Pravila za uporabo promocijske kode Etsy

Obstaja 6 pravil, ki jih morate prebrati, preden uporabite promocijsko kodo Etsy, da zagotovite popust, ki ga zahteva v opisu. Veliko naših obiskovalcev ne upošteva enega ali več teh pravil, zato smo pripravili in objavili seznam le-teh spodaj.

Kakšna so pravila za uporabo kupona Etsy

 • Preverite, ali je vaša koda kupona veljavna in ni potekla.
 • Pozorno preberite določila in pogoje kupona, da boste razumeli morebitne omejitve.
 • Uporabite kodo kupona med postopkom nakupa, tako da jo vnesete v za to namenjeno polje.
 • Pred blagajno potrdite, da je bil popust uveljavljen.
 • Upoštevajte, da kuponov ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami ali promocijami.
 • Ne pozabite izkoristiti kupona pred iztekom veljavnosti in izkoristiti popust.
Koda za popust Etsy

Trenutne Etsy promocije in kuponi

Želite biti na tekočem z najnovejšimi promocijskimi ponudbami in kodami za popust Etsy? Naročite se na naše glasilo in dnevno obiščite to stran. Da bi olajšali ta postopek in da bi takoj videli, kaj so, spodaj najdete seznam najnovejših kod za popust Etsy in razpoložljivih promocijskih ponudb.

Katere so najnovejše promocijske ponudbe Etsy in kode za popust

 • Sezonske razprodaje: Etsy.com ponuja sezonske razprodaje skozi vse leto, kot sta črni petek in kiber ponedeljek, kjer lahko stranke uživajo popuste do 50% široko paleto izdelkov.
 • Brezplačna poštnina: Nekateri prodajalci na Etsy.com ponujajo brezplačno poštnino za določene artikle, zaradi česar je nakup želenih izdelkov strankam ugodnejši in stroškovno učinkovitejši.
 • 10% kode kuponov: Etsy.com ponuja kode kuponov, ki jih lahko stranke uporabijo na blagajni in jih prejmejo 10% popusti.
 • Popusti v velikem obsegu: številni prodajalci na Etsy.com ponujajo popuste v velikem obsegu, kjer lahko kupci uživajo v nižjih cenah pri nakupu več količin istega artikla, kar je idealno za tiste, ki želijo kupovati v večjih količinah.
 • Razprodaje: Etsy.com občasno organizira razprodaje, kjer lahko stranke najdejo znižane izdelke, ki se prodajajo po znižanih cenah, da naredijo prostor za nove zaloge.
 • Programi zvestobe: Nekateri prodajalci na Etsy.com ponujajo programe zvestobe, v katerih lahko kupci zaslužijo točke ali nagrade za svoje nakupe, spodbujajo ponovne posle in zagotavljajo dodatne možnosti prihranka.
 • Časovno omejene ponudbe: Etsy.com občasno ponuja časovno omejene promocije, kot so hitre razprodaje ali ekskluzivni popusti, kar daje strankam občutek nujnosti, da izkoristijo te posebne ponudbe.
 • "POLETJE15": 15% od vseh predmetov s poletno tematiko.
 • »BREZPLAČNA DOSTAVA«: Brezplačna dostava za naročila nad 50 USD.
 • "RAZPRODAJA20": 20% popust na izbrane akcijske artikle.
 • "PRAZNIK 25": 25% popust na praznično dekoracijo.
 • "BIRTHDAY10": 10 USD popusta na vaš rojstni dan.
 • "DARILO15": 15% popust na darila.
 • "DOM20": 20% popust na dekoracijo doma.
 • "NAKIT30": 30% popust na nakit.
 • "ART25": 25% popust na umetniške grafike.
Koda bona Etsy

Letne promocijske akcije, ki jih ponuja Etsy

Spomladanska razprodaja Etsy

Etsy.com ponuja spomladanske popuste. Ti popusti so na voljo za široko paleto izdelkov, vključno z ročno izdelanimi predmeti, vintage blagom in unikatnimi obrtnimi izdelki. Stranke lahko najdejo popuste do 50% od izbranih predmetov. Prodaja vključuje različne kategorije, kot so dekoracija za dom, nakit, oblačila in dodatki. Ta časovno omejena ponudba je odlična priložnost za kupce, da najdejo unikatne in cenovno ugodne izdelke zase ali za darila. Ne zamudite teh spomladanskih prihrankov na Etsy.com.

Etsy poletni popusti

Ti popusti so na voljo za široko paleto izdelkov, vključno z ročno izdelanimi predmeti, vintage blagom in potrebščinami za obrt. Stranke lahko prihranijo do 50% od prvotne cene. Prodaja vključuje različne kategorije, kot so dekoracija za dom, nakit, oblačila in dodatki. Ne glede na to, ali iščete edinstveno umetnino ali enkratno darilo, vam poletna razprodaja Etsy.com ponuja priložnost, da najdete kakovostne izdelke po znižani ceni. Ne zamudite te časovno omejene ponudbe. Kupite zdaj in izkoristite poletne popuste, ki so na voljo na Etsy.com.

Jesenska razprodaja Etsy

To sezonsko znižanje ponuja kupcem možnost nakupa široke palete izdelkov po znižanih cenah. Popusti so na voljo za različne predmete, vključno z ročno izdelanimi izdelki, starinskimi izdelki in edinstveno opremo za dom. Stranke lahko brskajo po spletnem mestu in raziskujejo raznoliko izbiro znižanih izdelkov. Ta časovno omejena ponudba omogoča kupcem, da prihranijo denar ob nakupu visokokakovostnih in edinstvenih izdelkov. Ne glede na to, ali nekdo išče darilo ali se preprosto želi razvajati, so jesenski popusti na Etsy.com odlična priložnost za to.

Etsy božični popusti

Ti popusti so na voljo za široko paleto izdelkov, vključno z ročno izdelanimi izdelki, starinskimi izdelki in unikatnimi darili. Stranke lahko uživajo znatne prihranke pri svojih nakupih v tej praznični sezoni. To je odlična priložnost za kupce, da najdejo posebne in unikatne izdelke po cenah, znižanih do 50% ali več. Ne zamudite teh božičnih ponudb na Etsy.com.

Etsy zimski popusti

Etsy.com ponuja zimske popuste na široko paleto izdelkov. Ta sezonski popust daje strankam možnost nakupa unikatnih ročno izdelanih predmetov, vintage zakladov in ročno izdelanih predmetov po znižanih cenah. Ponudbe se razlikujejo od prodajalca do prodajalca, nekateri ponujajo popuste do 50% od izbranih predmetov. Kupci lahko najdejo pestro izbiro izdelkov, vključno z oblačili, dodatki, dekoracijo za dom in personaliziranimi darili. Zimski popusti na Etsy.com so odlična priložnost za stranke, da podprejo neodvisne prodajalce in najdejo unikatne izdelke po dostopnih cenah. Ne zamudite teh časovno omejenih ponudb in začnite brskati po zimskih popustih na Etsy.com še danes.

Etsy Black Friday popusti

Etsy.com ponuja popuste na črni petek. Ta letni dogodek strankam ponuja možnost nakupa ročno izdelanih in vintage predmetov po znižanih cenah. Popusti so na voljo za široko paleto izdelkov, vključno z nakitom, dekoracijo za dom, oblačili in umetninami. Stranke lahko brskajo po spletnem mestu in najdejo edinstvene in enkratne predmete, ki ustrezajo njihovemu osebnemu slogu. Popust na črni petek na Etsy.com je težko pričakovan dogodek za kupce, ki iščejo posebna IN prepoznavna darila. Ne zamudite priložnosti, da izkoristite te časovno omejene popuste.

Etsy Cyber ​​Monday Popusti

Etsy.com ponuja popuste za kiber ponedeljek. Ta letni dogodek ponuja strankam priložnost, da prihranijo pri široki paleti izdelkov, ki so na voljo na platformi. Popusti zajemajo različne kategorije, vključno z dekorjem za dom, modo, nakitom in več. Kupci lahko pričakujejo znatna znižanja cen izbranih izdelkov, zaradi česar je idealen čas za nakupovanje unikatnih in ročno izdelanih izdelkov. Ne glede na to, ali iščete posebno darilo ali nekaj, s čimer bi izboljšali svoj prostor, kiber ponedeljek na Etsy.com ponuja priložnost za prihranek. Ne zamudite teh časovno omejenih ponudb in izkoristite popuste, ki so na voljo na Etsy.com med kiber ponedeljkom.

Etsyjeva razprodaja ob obletnici

Etsy.com trenutno gosti jubilejno razprodajo, ki strankam ponuja široko paleto znižanih izdelkov. Z različnimi unikatnimi in ročno izdelanimi predmeti, ki so na voljo, lahko kupci najdejo popolno darilo. Popust vključuje izdelke v različnih kategorijah, kot so dekor, nakit, oblačila in drugo. Ne zamudite te priložnosti, da dobite odlične ponudbe na Etsy.com med njihovim jubilejnim popustom. Veselo nakupovanje! Promocijska koda Etsy

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

Etsy Promocije Koda: Pojdi 25% od vašega naročila
https://www.bargainmoose.ca/coupons/etsy.com
oznake na posameznih izdelkih za zmanjšanje stroškov. Kako unovčim Etsy kupon Koda? Stranke lahko unovčijo Etsy promo Koda v nekaj klikih. Uporabite to stran, da poiščete a promo Koda to velja za vaš...
Etsy Promocije Kode in kuponi
https://couponfollow.com/site/etsy.com
Več informacij o Etsy Unovčenje vašega Etsy Promocije Koda Nakupujte izdelke na Etsy.com. Kliknite gumb »Dodaj v košarico« na strani izdelka, ko najdete nekaj, kar bi radi kupili. ne...
Etsy Kode za popust marec 2023
https://discountcode.mirror.co.uk/discount-code/etsy
svojo košarico in blagajno, kjer se boste srečali z zaslonom za dokončanje nakupa in lahko uporabite svoj Etsy promo Koda da prihranite denar pri celotnem naročilu. Prepričajte se, da ste uporabili Etsy popust Koda pri...
Proflowers
https://www.couponbox.com/coupons/etsy
Kaj naj storim, če moj Etsy kupon Koda ne deluje? Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko poskusite, če Etsy promo Koda ne deluje: preverite, ali je Etsy kupon ima minimalno vrednost naročila. Preverite, ali je Etsy...
Etsy Kupon Koda 2022 Reddit in kupon za zapuščeno košarico
https://couponsva.com/store/etsy
dogovor, boste lahko prihranili veliko denarja! V: Koliko lahko prihranim z Etsy promo Koda Reddit? O: Kupite svojega pri Etsy z do 60% off Cyber ​​Sale Event, do 60% Etsy Ponudbe za črni petek, gor...

Možnosti plačila

PayPal
Bančno nakazilo
Kreditne kartice
Darilna kartica

Možnosti pošiljanja

Courier
DHL / UPS
Po elektronski pošti
Standardna Dostava

Možnosti stika

117 Adams St Brooklyn, NY 11201, ZDA
Etsy
Etsy
Etsy
www.etsy.com

Etsy Uvod

Etsy.com je spletna tržnica, specializirana za ročno izdelane in vintage predmete. Spletna stran ponuja široko paleto izdelkov, vključno z nakitom, oblačili, opremo za dom in umetnostjo. Ena od značilnosti Etsyja je njegov promocijski sistem, ki prodajalcem omogoča, da ponujajo popuste in posebne ponudbe za svoje izdelke. Te promocije lahko najdete na domači strani spletnega mesta in na straneh posameznih prodajalcev. Če izkoristijo te promocije, lahko kupci prihranijo denar za odlične in unikatne izdelke. Na splošno Etsy.com ponuja platformo za kupce in prodajalce za povezovanje in sodelovanje v svetu ročno izdelanih in vintage izdelkov.

Politika pošiljanja Etsy

 • Pošiljanje po vsem svetu za vse izdelke Etsy.
 • Stroški pošiljanja se izračunajo glede na destinacijo in težo artiklov.
 • Naročila so običajno obdelana in poslana v 1-3 delovnih dneh.
 • Časi dostave se lahko razlikujejo glede na destinacijo in izbrani način pošiljanja.
 • Stranke lahko sledijo svojim naročilom s pomočjo priložene sledilne številke.

Politika vračila Etsy

 • Sprejema vračila v 30 dneh po dostavi.
 • Za začetek vračila nas morajo stranke kontaktirati in posredovati podatke o svojem naročilu.
 • Vrnjeni artikel mora biti v originalnem stanju in embalaži.
 • Stranke so odgovorne za stroške povratnega pošiljanja, razen če je artikel okvarjen ali poškodovan.
 • Ko bo vrnjeni artikel prejet in pregledan, bo vrnjen denar na prvotno plačilno sredstvo.
 • Upoštevajte, da personalizirani predmeti niso upravičeni do vračila, razen če so okvarjeni ali poškodovani med prevozom.
Etsy kupon
© 2024 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.