Iskalnik
Generični filtri
Filtriraj po trgovini

Promocijska koda VIMEO

Če želite znižati ceno premium članskega načrta, do 15 %, uporabite promocijsko kodo Vimeo pri OxiDeals. Uporabite video platformo Vimeo in uresničite svoje ideje. Ustvari, upravljaj in... Preberi več
Vaša ocena: Noben
Ocena: 5 - 1 glasujete
Obiščite Store

Trenutne kode za popust in ponudbe za VIMEO

🛍️ Kategorija Internetne storitve
🔥 Skupne ponudbe 3
🎇️ Kode za popust 3
📌 Ponudbe 0
➡️ Najboljši kupon 5% popust
🚚 Brezplačna dostava DA
🔄 Rok za vračilo 30 dni
⏳ Zadnja posodobitev 30 september 2022

Pogosto zastavljena vprašanja o VIMEO

Ali VIMEO ponuja promocijske kode?

Trenutno obstaja 3 koda za popust in promocije, ki bodo delovale za VIMEO septembra 2022, najboljši kupon pa ponuja 5 % popust

Kako uporabim promocijsko kodo na Vimeu?

 1. Izberite eno od kod za popust, ki jih najdete na spletnem mestu oxiDeals.
 2. Kliknite gumb "Pridobi kodo".
 3. Kliknite kodo za samodejno kopiranje ali uporabite gumb "Kopiraj".
 4. Prejeli boste sporočilo "koda je kopirana, uporabite jo", nato pritisnite rdeče besedilo "tukaj".
 5. Samodejno boste preusmerjeni na spletno mesto VIMEO in lahko uporabite promocijsko kodo.

Ali lahko dobim promocijsko kodo Vimeo za prvo naročilo?

Ponudbe Vimeo ponujajo 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje za vse ravni naročnine. Dobite lahko tudi promocijsko kodo za prvo naročilo Vimeo, ki se začne pri 10 %, da prihranite še več.

Ali lahko plačujem mesečno pri Vimeu?

Vimeo brezplačno ponuja osnovni paket s 500 MB prostora za nalaganje na teden in do 5 GB skupnega prostora za shranjevanje. Plačljivi načrti vključujejo tudi načrt "Plus", ki stane 12 USD na mesec ali 7 USD na leto (zaračuna se letno).

Ali ima Vimeo študentski popust?

Vimeo ponuja študentom 50% popust. Uporabite Student Beans. Ta popust je na voljo za članstva Vimeo Plus, Pro ali Business.

Želim dodati promocijsko kodo VIMEO

Stranke, ki uporabljajo promocijsko kodo za prihranek pri paketih storitev VIMEO, bodo prejele nižjo ceno. Spodaj so navodila za uspešno uporabo promocijske kode Vimeo.

 • 1
  Pobrskajte po vimeo.com in izberite paket VIMEO, ki vam je ljubši.
 • 2
  Prijavite se v Vimeo. Če še nimate računa, ga ustvarite tako, da vnesete svoj e-poštni naslov in izberete geslo.
 • 3
  Ko končate ta korak, boste preusmerjeni na stran za nakup.
 • 4
  Vprašanje "Ali imate promocijsko kodo?" se nahaja pod načinom plačila. Kliknite na to vprašanje, da odprete polje, kamor boste vnesli promocijski kupon VIMEO
 • 5
  Pritisnite gumb "Uporabi kodo", da aktivirate popust.

Prihranite več s promocijskimi kodami Vimeo

Če še nikoli niste uporabljali Vimea, morate izkoristiti brezplačne preizkusne ponudbe, ki so na voljo na njihovi spletni strani. Preden se prijavite, lahko brezplačno preizkusite njihovo storitev, preden se zavežete za eno leto. Če vam ni všeč, lahko svojo stopnjo članstva znižate, če želite. Če pa že imate račun Vimeo, lahko uporabite a Vimeo koda kupona da prihranite denar pri naročnini.

Če vas zanima uporaba a Vimeo promocijska koda, lahko preverite njegov rok uporabnosti. A Koda za popust Vimeo lahko uporabite do petkrat. Kodo lahko še vedno uporabljate, ko poteče, vendar jo morate izbrisati, preden jo znova vnesete. Najboljši način, da se prepričate, da vaša koda deluje, je, da preverite datum poteka in preverite, ali je še aktivna. Lahko poskusite poiskati drugo kodo, če potekla ne deluje.

Denar lahko prihranite tudi s prijavo na program Student Beans. Program bo preveril vaš študentski status in zagotovil a Vimeo promocijska koda s 50% popustom. Študentsko kodo za popust lahko uporabite na Vimeo Plus, Vimeo Pro in Vimeo Business. Druge promocijske kode Vimeo običajno ponujajo 10 % ali manj. Poleg tega Student Beans podari tudi brezplačen dron študentom, ki so naročeni na Vimeo Premium.

 

Prednosti uporabe Vimea

Vimeo so leta 2004 ustanovili štirje ljudje z namenom ponuditi alternativo YouTubu. Podjetje je leta 2009 kupil IAC in ima zdaj več kot 100 milijonov edinstvenih obiskovalcev na mesec. To je spletna stran z videoposnetki, osredotočena na visokokakovostno in profesionalno vsebino. Vimeo ima svoje prednosti in slabosti, vendar je odlična platforma z neverjetnimi funkcijami, kot so HD videoposnetki, nastavitve zasebnosti in analitična nadzorna plošča.

Za študente lahko pridobite brezplačen račun za nalaganje vaših videoposnetkov na Vimeo. Z brezplačnim načrtom lahko vsako leto naložite do 250 GB in imate 5 GB prostora za shranjevanje na teden. Za podjetje bi morali plačati za premium načrt, če želite več funkcij.

Vidite lahko tudi, kdo si je ogledal vaše videoposnetke, preden jih pošljete. Preverite lahko tudi, ali so bili vaši videoposnetki všeč ali komentirani. Za razliko od YouTuba Vimeo zunanjim oglaševalskim omrežjem ne dovoljuje ciljanja vaših videoposnetkov. Na voljo imate tudi več možnosti zasebnosti in lahko prilagodite svoj videoposnetek s svojim logotipom ali barvnimi shemami. Na voljo je tudi robusten analitični paket za poslovne uporabnike.

Vimeova platforma brez oglasov vam omogoča večji nadzor nad vašo vsebino. Prav tako lahko deaktivirate vdelavo na določenih spletnih mestih.

 

Kako vzpostaviti stik z Vimeo

Najprej se morate prijaviti v Vimeo. Obrnite se na Vimeo tako, da kliknete modro polje za klepet v spodnjem desnem kotu centra za pomoč. Ko vnesete svojo poizvedbo, bo sistem poiskal odgovor v njihovem centru za pomoč.

Najboljše kode kuponov za VIMEO

TIP OPIS POTEČE
Koda Prihranite 5 % pri vseh naročninah na letne izdelke Vimeo s promocijsko kodo Oktober 6, 2022
Koda Zagotovite si 10 % popusta na začetne, standardne in napredne letne naročnine Vimeo Oktober 6, 2022
Koda 15% popusta na Vimeo Plus, PRO, poslovne ali premium letne naročnine Januar 1, 2023

Več rezultatov na podobnih spletnih mestih s kuponi

Možnosti plačila

PayPal
Kreditne kartice

Možnosti pošiljanja

Po elektronski pošti
© 2022 xiDeals. Vse predstavljene informacije so informativni naslov.